Skip to content
NAD VM130 4K/UHD Video MDC-module

NADVM130 4K/UHD VideoMDC-module

Met de VM130 kun je een NAD AV-receiver upgraden met UltraHD/4K-video via HDMI. En je krijgt toegang tot multiroomstreaming met Bluesound.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD VM130 – 4K/UHD-video MDC-module voor NAD T758 en T757

De VM130 is een 4K/UHD-video MDC-module die ontworpen is voor de kleinere MDC-surroundreceivers van NAD, de T758- en T757. Met deze module is je receiver compatibel met UltraHD en kun je je systeem heel eenvoudig uitbreiden met Bluesound-multiroomstreaming. De VM130 heeft 3 HDMI-ingangen en 1 HDMI-uitgang.

Deze module is nodig als je zowel een 4K/UHD-TV en een 4K/UHD-videobron hebt. Heb je deze niet, dan kun je ervoor kiezen om deze upgrade over te slaan, zonder dat je tekortkomingen in het apparaat merkt.

Let op: als je de VM130 installeert, raak je één van de vier HDMI-ingangen van je receiver kwijt.

Klaar voor voor Bluesound-multiroomstreaming Met de BluOS Upgrade Kit (apart verkrijgbaar) kun je heel eenvoudig je NAD-receiver uitbreiden met Bluesound – het meest geavanceerde en best klinkende draadloze multiroomsysteem dat er bestaat. Je sluit de uitbreiding gewoon aan op de USB-poort van de VM130, stelt alles één keer in en je bent klaar! Nu heb je toegang tot een wereld aan muziek en je stuurt alles aan met een smartphone of tablet.

Je kunt eindeloze hoeveelheden muziek streamen naar de installatie en kunt het systeem uitbreiden met draadloze muziek in het hele huis. Zodra de VM130 geïnstalleerd is, wordt de receiver een geïntegreerd onderdeel van het Bluesound-systeem, met draadloze luidsprekers en muziekstreamers in zoveel kamers als je maar wilt. En natuurlijk perfect draadloos geluid op je primaire installatie – zonder dat je nóg een apparaat nodig hebt.

De VM130 is compatibel met de T758 en T757.

De MDC VM130 wordt direct in een Hi-Fi Klubben-winkel ingebouwd. De prijs is inclusief montage. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voordat je de module koopt.

Highlights

  • Geeft het videodeel van je NAD MDC-receiver een tweede leven
  • Ondersteunt HDMI 2.0 met 4K/UHD-standaard
  • 3 HDMI-ingangen, 1 HDMI-uitgang
  • Geschikt voor Bluesound/Wi-Fi via BluOS Upgrade Kit (apart verkrijgbaar)
  • De prijs is inclusief montage.
Rik Verburg
Amersfoort
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Rik Verburg

  • Ondersteunt HDMI 2.0 met 4K/UHD-standaard
  • 3 HDMI-ingangen, 1 HDMI-uitgang
  • Geschikt voor Bluesound via BluOS Upgrade Kit (apart verkrijgbaar)

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)16
Gewicht (kg)0,23
Gewicht verpakking (kg)1
Hoogte verpakking (cm)6
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)29