Skip to content
NAD
Upgrade

NAD MDC BluOS 2i Bluesound

€ 399,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Upgrade je NAD MDC-versterker met Bluesound. Draadloze high-end streaming, zonder extra apparaten of kabels.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD MDC BluOS 2i – upgrade je NAD-versterker met Bluesound

 • Volledig draadloze Bluesound-streaming met remote-app, multiroom, AirPlay 2 (toekomstige gratis update) en Bluetooth (inclusief aptX), maar dan zonder kabels of extra apparaten
 • Toegang tot Spotify Connect, TIDAL en andere streamingservices
 • Ondersteunt 24-bit HD-geluid inclusief. MQA (via TIDAL HiFi)
 • Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
 • Exclusieve asynchrone technologie en superkort signaalpad voor optimale digitale kwaliteit
 • Past niet op de NAD C3050 / C399 en C389
De MDC BluOS 2i is een uitstekende Bluesound-upgrademodule voor de M12-, M32-, C390DD-, C388- en C368-stereoversterkers van NAD. In één klap krijg je Bluesound-streaming (incl. Spotify Connect, TIDAL enz.) en Wi-Fi, AirPlay 2 (C368/C388), Bluetooth en een schitterende remote-app om alles mee te bedienen.

En dat alles met de allerbeste digitale geluidskwaliteit. Maar dat is nog maar het begin. De module integreert namelijk perfect met de rest van je Bluesound-systeem, zodat je snel en eenvoudig andere draadloze Bluesound-streamers kunt toevoegen en kunt genieten van streaming met optimale geluidskwaliteit in het hele huis.

Klaar voor voice-control De MDC BluOS 2i is helemaal klaar voor voice-control via Amazon Alexa of Apple Siri. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Bluesound-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de MDC BluOS 2i, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist).

De MDC BluOS 2i wordt geïnstalleerd in een van onze HiFi Klubben-winkels. Prijs is inclusief montage. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel als je een module wilt kopen.

* Moet nog geactiveerd worden door Bluesound.

Bluesound aan de binnenkant – de ideale streamingoplossing Met de MDC BluOS 2i-module in je NAD-versterker heb je het streamingsysteem met de allerbeste geluidskwaliteit binnen handbereik, gewoon met je smartphone of tablet – zonder dat je nóg een apparaat nodig hebt! Deze module geeft je in principe dezelfde functionaliteit als een Bluesound NODE2i-streamer, maar door het ultrakorte en 100% digitale signaalpad klinkt hij nóg beter dan een aparte speler.


Schitterende streaming met 24-bit Met de allerbeste streamingservices van dit moment – bijvoorbeeld TIDAL – krijg je muziek met echte, lossless CD-kwaliteit, waardoor je het maximale uit je Bluesound-systeem kunt halen. En je kunt het ‘lossless’ 24-bit MQA-formaat afspelen.

Je kunt je CD-collectie rippen met lossless kwaliteit en draadloos afspelen vanaf computer of NAS, of vanaf een USB-stick/-schijf die je aansluit op de USB-poort aan de achterkant. En bovendien, op internet is steeds meer muziek te vinden met een resolutie van 24-bit, wat nog veel beter klinkt dan CD’s. Streaming is volwassen geworden!


AirPlay 2 – streaming en multiroom voor Apple-fans AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Met andere woorden, via iOS kun je jouw Bluesound-systeem combineren met de AirPlay 2-luidsprekers en -installaties van andere fabrikanten. En zo heb je veel meer keuze als je je multiroomsysteem samenstelt.


Grenzeloze flexibiliteit met MDC-modules De geniale MDC-modules van NAD maken het mogelijk om je NAD-versterker of ‑receiver te upgraden met bestaande en toekomstige features. Zo krijg je precies de functionaliteit die je wilt, en hoef je niet te betalen voor iets wat je toch nooit gebruikt. Als dit systeem nog wat verder ontwikkeld is, heb je dankzij MDC-modules altijd toegang tot het nieuwste van het nieuwste, zonder dat je steeds een nieuw apparaat hoeft te kopen. Een uniek concept dat al met veel succes wordt toegepast in de AV-receivers van NAD.


De MDC-modules worden ingebouwd door HiFi Klubben en de montage zit bij de prijs van de module inbegrepen.


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Bluesound-streaming, zonder extra apparaten of kabels
 • Toegang tot Spotify Connect, TIDAL en andere streamingservices met de Bluesound-app
 • Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
 • AirPlay 2 (toekomstige gratis update) en Bluetooth (inclusief aptX)
 • Streaming vanaf PC of netwerkschijf
 • Ondersteunt 24-bit HD-geluid inclusief. MQA (via TIDAL HiFi)
 • Muziek op USB-media direct afspelen
 • Exclusieve asynchrone technologie en superkort signaalpad voor optimale digitale kwaliteit
 • Integreert perfect met andere draadloze spelers van je Bluesound-systeem

Tegens

 • De andere apparaten die op de NAD-versterker zijn aangesloten kunnen niet worden afgespeeld met Bluesound-multiroom
 • Als je een nieuwe versterker koopt, kun je de module niet even eenvoudig overzetten – wat wel kan met een externe streamer

Technische specificaties

KleurZwart
KleurMDC BluOS 2i
Gewicht (kg)0,35
Hoogte verpakking (cm)6
Lengte verpakking (cm)29
Gewicht verpakking (kg)0,37
Breedte verpakking (cm)16,5

Recensies


4.6
24 recensies
5
18
4
4
3
1
2
2
1
0