Skip to content
Marshall
Draadloze koptelefoon

Marshall Major III Voice

€ 169,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draadloze on-ear hoofdtelefoon met rock ’n’ roll-attitude, goed geluid en een accu die wel 60 uur meegaat. Comfortabel en opvouwbaar ontwerp.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marshall Major III Voice – draadloze in-ear hoofdtelefoon met rock ’n’ roll-design, schitterend geluid, optimaal comfort en Google-voice-control

 • Tot 60 uur speelduur
 • Eenvoudige activering van voice-control (Google Assistant)
 • Legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp
 • Draadloze signaaloverdracht via Bluetooth (incl. kabel)
 • Controller om de muziek, het volume en telefoongesprekken te regelen
De Major III Voice is een draadloze on-ear hoofdtelefoon met rock ’n’ roll-attitude en eenvoudige activering van Google Assistant. Schitterend geluid, optimaal comfort en een accuduur van meer dan 60 uur, zodat je hem dagenlang kunt gebruiken zonder op te hoeven laden.

De Major III Voice heeft een schitterend ontwerp met het legendarische Marshall-logo op de zijkanten en de oorschelpen zijn bekleed met hetzelfde vinyl als de legendarische versterkers van Marshall. De vormgeving doet een beetje denken aan de oudere Major-modellen, maar voor deze serie zijn de oorkussens nog dikker en mooier geworden, zodat ze nog beter zitten. En als je de deur uit moet, kun je de Major III Voice opvouwen en gewoon in je rugzak stoppen.

De Major III Voice is klaar voor Google Assistant, zodat je een aantal basisfuncties kunt aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. Of je kunt stemcommando’s activeren om afspraken te maken, je berichten te lezen of de weg te vinden.

Accuduur van 60 uur voor dagenlang muziek De accu van de Major III Voice gaat wel 60 uur mee! En als de accu toch leeg is, kun je blijven luisteren naar muziek met de bijgeleverde mini-jack-kabel, net als bij een gewone, passieve hoofdtelefoon.

Je kunt de muziek, het volume en telefoongesprekken regelen met de controleknop op de oorschelp of met de controller op de kabel. Het Bluetooth-signaal ondersteunt aptX voor de allerbeste draadloze kwaliteit.

De Marshall Major III Voice is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief USB-oplaadkabel en audiokabel

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Speelduur van 60 uur
 • Eenvoudige activering van Google Assistant*
 • Knopbediening op hoofdtelefoon (muziek, oproepen, volume en voice-control)
 • Kan ook gebruikt worden met kabel (geen stroom nodig)
 • Opvouwbaar ontwerp

Tegens

 • Sommige andere modellen hebben nog beter geluid en/of betere noise-cancellation (ANC)

Technische specificaties

Frequentiebereik20-22.000 Hz
Gevoeligheid97 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
BluetoothJa
Bluetooth-technologieaptX
Type/formaat driver40 mm