Skip to content
Marantz SR6015 Home-cinema-receiver

MarantzSR6015Home-cinema-receiver

Ingenieurs en klanten zijn diep onder de indruk van het geluid van de nieuwste surroundreceivers van Marantz. En dat voor een beperkt budget. De nieuwe SR5015 en SR6015 leggen de lat nóg hoger.
Zilver
stuk(s)€ 1.350,00
Niet op voorraad
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Met de twee nieuwe surroundreceivers van Marantz haal je meer uit je muziek. En ondanks de lagere prijs hebben ze dezelfde HDMI 2.1-ondersteuning via een speciale 8K-HDMI-ingang als de twee grotere modellen. Je bent dus helemaal klaar voor films en games met 8K. Met eARC is het heel eenvoudig om surroundgeluid direct uit je TV te halen met één HDMI-kabel. Daarnaast hebben ze Marantz’s slimme Eco Mode, waardoor ze veel minder stroom verbruiken – soms tot wel 50%. Met zo veel HDMI-ingangen (inclusief 1 op de voorkant) zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Heel veel surround en muziek

Met de SR5015 en SR6015 krijgt je muziek alle ruimte. Ze hebben aansluitingen voor analoge en digitale apparatuur, inclusief draaitafelingang, geïntegreerde Wi-Fi, tweerichtings-Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay 2. En om het helemaal af te maken, hebben beide modellen een geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie. Je hebt dus geen extra apparaten nodig om te genieten van een wereld aan muziek, een groot aantal streamingservices en tienduizenden internetradiozenders – gewoon via de HEOS-app. Zo krijg je een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

SR6015 met nog meer mogelijkheden

Je kunt de SR6015 uitbreiden met nog meer kanalen, voor als je echt grote ambities hebt. Naast de twee extra geïntegreerde versterkers heeft hij namelijk ook een ‘pre-out’ voor alle kanalen. En omdat de surroundprocessor van de Sr6015 afkomstig is van de grotere modellen, hebben alle 11 kanalen hun eigen decodering. Bovendien heeft de SR6015 nóg een upgrade gekregen: namelijk de XT32-versie van het Audyssey-ruimtecorrectiesysteem.

Technische specificaties

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kanaal)185 watt
Uitgangsvermogen (6 ohm, 2 kanalen)150 watt
Uitgangsvermogen (8 ohm, 2 kanalen)110 watt
Versterkerkanalen9

Accessoires voor de Marantz SR6015

AudioQuest Forest Optische kabel
AudioQuest Forest
Optische kabel
€ 49,00 / stuk(s)

Aanbevolen producten