Skip to content

MarantzSR5014Home-cinema-receiver

Een AVR met 7.2-kanalen, geïntegreerde HEOS-multiroom en veel slimme functies en aansluitingen, inclusief draaitafelingang. Echte topkwaliteit!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz SR5014 – krachtige en flexibele receiver met 7.2-kanalen, 100 hifi-watt, geïntegreerde HEOS-multiroom, AirPlay 2, draaitafelingang, geavanceerde videoconversie en Audyssey MultEQ XT

De SR5014 is een geavanceerde 7.2-kanaals surroundreceiver met een vermogen van 100 watt*. Je kunt genieten van de nieuwste surroundformaten Dolby Atmos en DTS:X, inclusief, inclusief Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X die je geluid een hoogtedimensie geven, zonder dat je extra luidsprekers aan het plafond hoeft te hangen. Dit betekent dat films een tot nog toe ongekend realistisch geluid krijgen. Verder is deze receiver uitgerust met de exclusieve Audyssey XT-ruimtecorrectie van Marantz en de mogelijkheid om twee subwoofers afzonderlijk te kalibreren.

Ook is hij voorzien van het draadloze HEOS-multiroomsysteem, 2 HDMI-uitgangen, analoog-naar-HDMI-videoconversie en geavanceerde beeldverwerking met 4K-upscaling.

Hij heeft meer dan genoeg aansluitingen voor analoge en digitale apparatuur, inclusief draaitafelingang. En met geïntegreerde Wi-Fi, tweerichtings-Bluetooth (toekomstige update), Spotify Connect, AirPlay 2 en wel 8 HDMI-ingangen (inclusief voorkant) zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Met eARC is het heel eenvoudig om surroundgeluid direct uit je TV te halen met één HDMI-kabel. En dankzij de automatische Low Latency Mode kun je gamen zonder vertraging in het geluid. Daarnaast heeft hij Marantz’s slimme Eco Mode, waardoor hij veel minder stroom verbruikt, soms tot wel 50%!

Geïntegreerde HEOS en eindeloos veel geavanceerde functies Door zijn geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie heeft de SR5014 geen extra apparaten nodig om je te laten genieten van een wereld aan muziek en een alsmaar groeiend aantal online streamingservices en tienduizenden internetradiozenders. En je stuurt alles heel eenvoudig aan met de speciale HEOS-app – een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

De SR5014 heeft geavanceerde digitale videobewerking met 4K-upscaling en HDMI 2.0, inclusief Dolby Vision/HLG, HDR en HDCP 2.3. Hiermee is de SR5014 helemaal klaar voor 4K/UHD-beelden, en kun je genieten van beeldmateriaal met de allerhoogste resolutie.

Klaar voor voice-control De SR5014 is nu al klaar voor voice-control (Google Assistant en Amazon Alexa). Zodra Marantz het geactiveerd heeft, kun je voice-control in het Nederlands gebruiken. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Marantz-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de SR5014, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

*Let op: de opgegeven 100 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we meten zoals sommige concurrenten dat doen (een irritante pieptoon van 1 kHz over één kanaal) levert de SR5014 wel 180 watt. Sta daar eens bij stil als je versterkers vergelijkt.

De Marantz SR5014 is verkrijgbaar in het zwart en zilver-goud.

Technische specificaties

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kanaal)180 watt
Uitgangsvermogen (6 ohm, 2 kanalen)140 watt
Uitgangsvermogen (8 ohm, 2 kanalen)100 watt