Skip to content
Marantz
Muziekstreamer

Marantz NA6006

€ 649,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Met de Marantz NA6006 speel je al je digitale muziek af met een schitterende kwaliteit. Met geïntegreerde Airplay2 en Bluetooth functies, Wi-Fi en volledig HEOS compatibel! Leverbaar in zwart en zilver-goud.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz NA6006 - Hoogwaardige HEOS muziekstreamer met geintegreerde Airplay2 en Bluetooth functie.

De Marantz NA6006 is een nieuw ontworpen, volledig digitale muziekspeler die het beroemde Marantz-geluid weergeeft van een onbeperkt aantal muziekbronnen, zoals online muziekdiensten, HEOS multiroomstreaming, AirPlay2, Bluetooth en meer. De NA6006 komt voort uit de succesvolle NA8005- en NA6005-modellen en heeft deze verder uitgebreid met HEOS muziekstreamer technologie. Daarbij biedt hij ook functies zoals Apple AirPlay2 en Bluetooth om muziek vanaf draagbare apparaten te spelen.

De NA6006 is voorzien van een traditionele lijnuitgang voor gebruik van een versterker. Ook is er een apart variabel uitgangsniveau aanwezig. Zo kun je hem ook gebruiken met actieve luidsprekers, of met een eindversterker. 

HEOS-multiroom muziekstreaming Net als bij de andere HEOS-producten regel je de muziek met de HEOS-app op tablet of smartphone (Apple iOS/Android). Deze handige en overzichtelijke app is zo gebruiksvriendelijk dat alle concurrenten het nakijken hebben. Je hebt een totaal overzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies.

Met streamingservices, bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster of Deezer, heb je direct toegang tot meer dan 20 miljoen nummers. En je kunt ook je eigen muziekcollectie op je computer, netwerkschijf of smartphone streamen. Natuurlijk krijg je ook internetradio en toegang tot tienduizenden radiozenders over de hele wereld.

De Marantz NA6006 is leverbaar in zwart en zilver-goud.

De NA6006 bouwt voort op de ontwikkeling van de 'complete digitale muziekbron' ND8006 en Marantz' paradepaardje de SA10-speler, maakt Marantz' expertise op het gebied van digitale audio nóg betaalbaarder en geeft gelijktijdig het genieten van muziek een geheel nieuwe dimensie. U kunt muziek – met WiFi of ethernet – afspelen via uw thuisnetwerk of via USB-opslagapparaten tot 192kHz/24 bits, in formaten als FLAC, WAV, Apple Lossless en DSD 2,8/5,6MHz. Dankzij die netwerkconnectiviteit, waarbij dual-band WiFi ook in drukke netwerkomgevingen optimale prestaties biedt, is het ook mogelijk toegang te krijgen tot allerlei streamingdiensten zoals TuneIn internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer enzovoorts.

De NA6006 biedt daarnaast allerlei technologieën voor het draadloos accepteren - en delen - van muziek: met Bluetooth kan muziek worden gestreamd van telefoons, tablets en computers, met Apple AirPlay2 kan content van Apple Music gelijktijdig naar meerdere apparaten worden gestreamd en kan het geluid van populaire diensten zoals YouTube en Netflix van elke iPhone, iPad, Mac of Apple TV naar compatibele producten worden gestreamd. Het streamen van muziek van Apple iPhones, iPads en computers kan ook met Siri worden bediend.

Met de in de NA6006 geïntegreerde HEOS multiroomfunctie kunt u muziek delen naar en ontvangen van andere HEOS apparaten uit de Sound United-reeks, van draadloze speakers tot AV-receivers en andere thuisbioscoop-oplossingen. Alles wordt bediend via de gratis HEOS app voor Android en iOS en in gebieden waar Amazon Alexa beschikbaar is, is stembediening mogelijk via de HEOS Home Entertainment Skill- en Amazon Echo-apparaten. Amazon Alexa heeft op dit moment nog geen Nederlandse ondersteuning.

Om te waarborgen dat ook de NA6006 de beroemde geluidskwaliteit van Marantz levert, is gebruikgemaakt van Marantz' HDAM-technologie (Hyper-Dynamic Amplifier Module), ESS9016 Sabre digitaal-analoogconversie van audiofiele kwaliteit, een dubbele kristalklok en Marantz Musical Digital Filtering (afgeleid van het paradepaardje de SA10-speler en met twee filterinstellingen) voor de puurste, meest nauwkeurige verwerking van digitale signalen.

De NA6006 is voorzien van een optische digitale ingang voor externe bronnen zoals tv-geluid, vaste of variabele analoge uitgangen zodat het apparaat rechtstreeks kan worden aangesloten op een eindversterker of actieve speakers, en een hoofdtelefoonuitgang met een eigen volumeregeling.

Accessoires voor de Marantz NA6006

Technische specificaties

Type radioInternet radio
TechnologieënAlexa, Google Assistant, Heos By Denon, Hi-Res
StreamingdienstenSpotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Deezer, Tunein