Skip to content

MarantzMelody X (M-CR612)Muzieksysteem met streaming

De Melody X (M-CR612) is een geniale, mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom. Ideaal voor draadloze muziek in je hele huis – met CD, DAB+, FM, genoeg aansluitingen, bijvoorbeeld voor de TV, en een schitterend geluid!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz Melody X – mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, CD, DAB+ en FM-radio, AirPlay 2, Spotify Connect, Alexa-voice-control en een schitterend hifi-geluid

De Melody X is een geniale, multifunctioneel mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en -slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie. Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om het beste van deze twee werelden te combineren – en waar je ook naar luistert, het klinkt geweldig!

En als klap op de vuurpijl heeft de Melody X geïntegreerde HEOS-multiroom en Amazon Alexa-voice-control, zodat jij en je muziek helemaal klaar zijn voor de toekomst. De bovenplaat heeft een exclusieve, krasbestendige hoogglansfinish met slimme touch-knoppen die licht geven als je ze aanraakt. 

HEOS streaming en Apple Airplay 2 – streamingmuziek in je hele huis De Melody X is niet alleen een mooi hifi-systeem met een schitterend geluid, hij heeft ook twee manieren om je hele huis te vullen met draadloze muziek. Als een van de weinige apparaten in deze productcategorie heeft de Melody X namelijk geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om jouw favoriete muziek te streamen – van streamingservice en van tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste DAB-kanalen en speciale zenders overal ter wereld.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en -streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

Met AirPlay 2 kun je ook muziek streamen naar andere kamers, als daar tenminste een AirPlay 2-luidspreker staat. En dat is dus inclusief het geluid van YouTube, Netflix en andere apps die (nog) niet worden ondersteund door multiroomsystemen. Geweldig nieuws voor alle Apple-fans.

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV De uitstekende versterker van de Melody X heeft een vermogen van 2 x 60 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de Melody X het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de Melody X met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

De Melody X is verkrijgbaar in zwarte of zilver-goude finish.

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de Melody X, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control.


Marantz Melody X (M-CR612) Muzieksysteem met streaming

Video's over de Marantz Melody X (M-CR612)

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 6 ohm60 watt
Vervorming (THD)0,7%