Skip to content
Marantz
Muzieksysteem met streaming

Marantz Melody X (M-CR612)

€ 599,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De Melody X (M-CR612) is een geniale, mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom. Ideaal voor draadloze muziek in je hele huis – met CD, DAB+, FM, genoeg aansluitingen, bijvoorbeeld voor de TV, en een schitterend geluid!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz Melody X – mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, CD, DAB+ en FM-radio, AirPlay 2, Spotify Connect, Alexa-voice-control en een schitterend hifi-geluid

De Melody X is een geniale, multifunctioneel mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en -slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie. Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om het beste van deze twee werelden te combineren – en waar je ook naar luistert, het klinkt geweldig!

En als klap op de vuurpijl heeft de Melody X geïntegreerde HEOS-multiroom en Amazon Alexa-voice-control, zodat jij en je muziek helemaal klaar zijn voor de toekomst. De bovenplaat heeft een exclusieve, krasbestendige hoogglansfinish met slimme touch-knoppen die licht geven als je ze aanraakt. 

HEOS streaming en Apple Airplay 2 – streamingmuziek in je hele huis De Melody X is niet alleen een mooi hifi-systeem met een schitterend geluid, hij heeft ook twee manieren om je hele huis te vullen met draadloze muziek. Als een van de weinige apparaten in deze productcategorie heeft de Melody X namelijk geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om jouw favoriete muziek te streamen – van streamingservice en van tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste DAB-kanalen en speciale zenders overal ter wereld.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en -streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

Met AirPlay 2 kun je ook muziek streamen naar andere kamers, als daar tenminste een AirPlay 2-luidspreker staat. En dat is dus inclusief het geluid van YouTube, Netflix en andere apps die (nog) niet worden ondersteund door multiroomsystemen. Geweldig nieuws voor alle Apple-fans.

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV De uitstekende versterker van de Melody X heeft een vermogen van 2 x 60 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de Melody X het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de Melody X met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

De Melody X is verkrijgbaar in zwarte of zilver-goude finish.

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de Melody X, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control.


HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloze streamingmogelijkheden De Melody X (ook wel M-CR612) is niet alleen compatibel met HEOS, maar de Melody X werkt ook met Apple AirPlay 2 – voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2.

En je krijgt bovendien Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude en vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt.

Handige bediening en meer dan genoeg aansluitingen Op de voorzijde van de Melody X zitten de bedieningsknoppen om de meest basale functies te bedienen. De rest regel je met de HEOS-app of de bijgeleverde afstandsbediening. Met de USB-aansluiting op de achterkant kun je muziek afspelen met optimale digitale kwaliteit – inclusief 24-bit HD – vanaf een gewone USB-stick. En ten slotte krijg je een analoge en twee optische audio-ingangen voor het digitale geluid van bijvoorbeeld een TV. De Melody X is dus een minisysteem dat alles kan en alles heeft!

Accessoires voor de Marantz Melody X (M-CR612)

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 6 ohm60 watt
Vervorming (THD)0,7%