Skip to content

MarantzMelody (M-CR412)Muzieksysteem

Supercompact minisysteem met Bluetooth, FM-radio, DAB+ en CD-speler, genoeg hifi-vermogen en een prachtig ontwerp. Echte hifi-kwaliteit voor een slimme prijs.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz Melody – mini-streaminginstallatie met CD, DAB+ en FM-radio, Bluetooth en een schitterend hifi-geluid

De Melody is het meest betaalbare minisysteem van Marantz, met hetzelfde hifi-geluid als zijn populaire en veelgeprezen voorgangers. Hij heeft een serieuze, geïntegreerde stereoversterker, FM-radio, DAB+ digitale radio ontvanger, CD-speler en Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen vanaf je mobiel, tablet of computer. Een supercompacte en gebruiksvriendelijke muziekoplossing met eindeloos veel mogelijkheden. De bovenplaat heeft een exclusieve, krasbestendige hoogglansfinish met slimme touch-knoppen die licht geven als je ze aanraakt. 

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV De uitstekende versterker van de Melody heeft een vermogen van 2 x 60 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de Melody het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen.

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de Melody met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.


De Melody is verkrijgbaar in zwarte of zilver-goude finish.


Technische specificaties

Uitgangsvermogen 6 ohm60 watt
Vervorming (THD)0,7%