Skip to content
Marantz
Muzieksysteem

Marantz Melody (M-CR412)

€ 549,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De Melody is een mooie mini-installatie met Bluetooth, echt hifi-geluid en een betaalbare prijs. Draadloze Bluetooth-streaming, FM-radio, DAB+ en CD-speler. Finish van zwart of zilverkleurig metaal.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz Melody – mini-streaminginstallatie met CD, DAB+ en FM-radio, Bluetooth en een schitterend hifi-geluid

De Melody is het meest betaalbare minisysteem van Marantz, met hetzelfde hifi-geluid als zijn populaire en veelgeprezen voorgangers. Hij heeft een serieuze, geïntegreerde stereoversterker, FM-radio, DAB+ digitale radio ontvanger, CD-speler en Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen vanaf je mobiel, tablet of computer. Een supercompacte en gebruiksvriendelijke muziekoplossing met eindeloos veel mogelijkheden. De bovenplaat heeft een exclusieve, krasbestendige hoogglansfinish met slimme touch-knoppen die licht geven als je ze aanraakt. 

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV De uitstekende versterker van de Melody heeft een vermogen van 2 x 60 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de Melody het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen.

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de Melody met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.


De Melody is verkrijgbaar in zwarte of zilver-goude finish.


Meldoy – aansluitingen voor alle apparatuur en draadloos streamen via Bluetooth Met de Melody (M-CR412) kun je je favoriete streamingservice via Bluetooth afspelen vanaf smartphone, tablet of computer. Met de twee optische audio-ingangen kun je bijvoorbeeld de TV aansluiten, voor extra goed filmgeluid. En de Melody heeft ook een analoge ingang, zodat je meer dan genoeg mogelijkheden hebt om alle apparatuur aan te sluiten.

Blikkerig geluid hoort in de supermarkt! De plastic minisystemen die je bij de meeste gooi- en smijtzaken ziet zijn vaak belachelijk goedkoop. En zodra je ze aanzet, merk je dat ze ook zo klinken.
Een redelijke hifi-installatie hoeft gelukkig niet veel duurder te zijn. En wat je hiervoor meer betaalt, krijg je dubbel en dwars terug in puur luistergenot.

De Melody is voorzien van een uitstekende stereoversterker en levert genoeg vermogen om een paar echte hifi-luidsprekers aan te sturen. De meeste installaties die je bij discounters kunt kopen, worden geleverd inclusief luidsprekers, maar laat je daardoor niet misleiden. Ze zijn vrijwel altijd gemaakt van goedkoop plastic en klinken gewoon belabberd. Bovendien zijn ze meestal onooglijk lelijk. En je moet er ook nog voor betalen!

Als je een set losse luidsprekers bij HiFi Klubben koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke prijsklasse, kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Handige bediening en meer dan genoeg aansluitingen Op de voorzijde van de Melody  zitten de bedieningsknoppen om de meest basale functies te bedienen. De rest regel je met de bijgeleverde afstandsbediening. Met de USB-aansluiting op de achterkant kun je muziek afspelen met optimale digitale kwaliteit – inclusief 24-bit HD – vanaf een gewone USB-stick. En ten slotte krijg je een analoge en twee optische audio-ingangen voor het digitale geluid van bijvoorbeeld een TV. De Melody is dus een compleet minisysteem zonder poespas!

Accessoires voor de Marantz Melody (M-CR412)

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 6 ohm60 watt
Vervorming (THD)0,7%