Skip to content
€ 2.099,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De Marantz AV7705 is een hoogwaardige AV-surround voorversterker met HEOS muziek streaming HDMI2.0, Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D. Inclusief Wi-Fi, Bluetooth en Apple's AirPlay2. Leverbaar in zwart.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz AV7705 - hoogwaardige en veelzijdige AV-surround voorversterker voor de veeleisende muziek- en filmliefhebber.

De Marantz AV7705 is uitermate geschikt voor de veeleisende muziek- en filmliefhebber. Uitmuntende surround geluidskwaliteit van de nieuwste surroundformaten inclusief Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. Tevens is hij voorbereid op IMAX enhanced. De geluidskwaliteit van de AV7705 wordt bovendien nog verder verhoogd door de verfijnde verwerking van alle signalen via de Current Feedback-HDAM-voorversterker van Marantz, voordat ze worden doorgezonden naar de hoogwaardige 11.2 XLR of 11.2 RCA-uitgangen en afzonderlijke eindversterker. 

Volledige draadloze connectiviteit wordt geleverd door zowel WiFi als Bluetooth. Apple's AirPlay wordt ondersteund voor eenvoudige, draadloze muziekstreaming. Audioformaten en weergave met hoge resolutie worden volledig ondersteund voor een haarscherp resultaat. Voor vinyl liefhebbers is zelfs een Phono MM-ingang toegevoegd waardoor een platenspeler direct aangesloten kan worden.

Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie integreert de AV7705 naadloos in de draadloze HEOS multiroom muzieknetwerk, dat er voor zorgt dat je overal en op elk moment in je huis kunt genieten van je favoriete muziek. Met de gratis HEOS App zoek, ontdek en speel je muziek uit je eigen muziekbibliotheek, van online muziek streamingsdiensten en van duizenden internetradiostations. 

De AV7705 is klaar voor de toekomst dankzij het geavanceerde videogedeelte dat op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. De AV7705 is dankzij 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort geschikt voor de volgende generatie 4k Ultra HD Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. Bovendien is de AV7705 in staat standaard en High-Definition analoge en digitale videocontent te upscalen naar 4K Ultra HD, waardoor uw favoriete traditionele bronnen nieuw leven wordt ingeblazen. tevens is de AV7705 voorzien van eARC (Enhanced Audio Return Channel)-ondersteuning via firmware-update ondersteunt de meest geavanceerde surround- en objectgebasseerde audioformaten via één HDMI-verbinding tussen AV-receivers and compatibele tv'

Het assortiment Marantz MM-serie eindversterkers zorgt voor een perfect systeem en naadloze integratie. Alles is gebruiksklaar, u hoeft het apparaat alleen nog maar in te schakelen. 

De Marantz AV7705 is leverbaar in zwart.

Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D Dolby Atmos- en DTS:X surroundgeluid is een technologie die kanaalgebaseerde audiocodering overbodig maakt ten gunste van geavanceerdere objectgebaseerde audiocodering, waarmee de audiotechnicus geluiden nauwkeurig op elke gewenste plek in een 3D-ruimte kan positioneren. Met de AV7705 is het mogelijk om een 5.1 surround sound speakersysteem en 4 extra overheadspeakers (of 4 extra Dolby Atmos hoogtespeakers) met elkaar te verbinden via aparte eindversterkers voor de ultieme thuisbioscoopervaring. Dolby Surround Upmixer en DTS Neural:X Upmixer zorgen er voor dat 3D-geluid van standaard formaten wordt gesimuleerd.

Kan worden uitgerust met Auro-3D: Auro-3D wikkelt de luisteraar in een cocon van levensecht geluid en geeft u het gevoel dat u midden in de actie zit. Dankzij speciale hoogte- en overheadkanalen boven op de normale kanalen biedt Auro-3D een overweldigende surround ervaring. De informatie over de hoogte die wordt vastgelegd bij de opnames of tijdens het monteren, wordt in een standaard 5.1 PCM-stream van een normale Blu-raydisc gemixed. Bovendien herkent de Auro-3D-applicatie mono-, stereo-, 5.1 surround- en Auro-gecodeerde signalen, en zet deze om naar 3D-audiogeluid. Met de Auro-Code-decoder, kan de AV7705 de oorspronkelijke Auro-3D-mix decoderen en als Auro-3D 10.1-kanaals configuratie afspelen (met een externe versterker).


HDAM Discrete Buffer Versterker Modules De AV7705 bevat onze nieuwste HDAM-componenten (Hyper Dynamic Amplifier Module) die bestaan uit discrete circuitkaarten op een compact sub-bord, in plaats van de conventionele op-amp geïntegreerde circuits, samen met ultra breedbandrespons (100 kHz, -3 dB) voor een wijds klankveld met verfijnde detailreproductie. 

Ingebouwde ondersteuning voor Bluetooth, WiFi en AirPlay2 De AV7705 is uitgerust met een geavanceerd dubbel antennesysteem zodat de gebruiker stabiel kan streamen door middel van Bluetooth- & WiFi-functies voor draadloos streamen, zelfs in drukke stedelijke gebieden. Met AirPlay2 luistert u draadloos naar uw favoriete nummers vanaf uw draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone of iPad.

Breed aanbod aan muziekstreamingservices Met de HEOS app krijgt u toegang tot meerdere streamingsdiensten om op jouw AV7705 en andere verbonden HEOS-apparaten af te spelen, voor eindeloos plezier! Diensten zoals Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Deezer, en meer. Of gebruik de HEOS app om muziek te streamen vanaf uw telefoon, USB-stick of lokale schijven zoals NAS-stations die met hetzelfde netwerk zijn verbonden. De app ondersteund Favorieten en afspeellijsten.  

Maak kennis met HEOS, dé oplossing voor draadloos multiroom muziekstreaming De AV7705 met ingebouwde HEOS-technologie wordt de spil van het HEOS draadloos multiroomsysteem. Met de gratis HEOS app kunt u altijd en overal in huis genieten van uw favoriete muziek. In elke kamer controle over de muziek met de gratis HEOS app. Speel hetzelfde nummer af in elke kamer, of in alle kamers een ander nummer.

Nieuwste HDMI 2.0a-connectiviteit; HDCP 2.2-compatibel; ISF-gecertificeerd  De AV7705 is klaar voor de toekomst dankzij het geavanceerde videogedeelte dat op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.2a en HDCP 2.2. De AV7705 is dankzij 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort geschikt voor de volgende generatie 4k Ultra HD Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. De AVR7705 is gecertificeerd door de Imaging Science Foundation en biedt een uitgebreide reeks instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISD Night-videomodus.

De videoprocessor kan ook analoge en digitale video met een standaard- en hoge definitie transcoderen en omhoog converteren naar 4k Ultra HD en zo uw favoriete oude materiaal nieuw leven inblazen. De AVR7705 heeft acht HDMI-ingangen, waarvan er een praktisch op het voorpaneel geplaatst, en drie HDMI-uitgangen; twee voor de huiskamer en een voor de tweede zone. 

High Resolution audio Met de AV7705 leert u de ongelooflijke getrouwheid van hoge-resolutie audiotracks kennen, met de optie om tot wel 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC and WAV verliesvrije bestanden, alsmede DSD 2.8 MHz en 5.6 Mhz tracks (het audiofiel formaat van SACD) via de USB-poort in het voorpaneel en via netwerkbronnen te decoderen. Ook kunt u luisteren naar andere populaire bestandstypes zoals mp3.  

Smart TV-connectiviteit Via de HDMI CEC-functionaliteit van uw Smart TV kunt u met de Marantz AVR de afstandbediening van uw Smart TV gebruiken. Met de stand "HDMI Control" van uw receiver op ON, kunt u het "Smart Menu" op ON zetten en voor uw Marantz AVR de afstandbediening van uw Smart TV gebruiken. Het basisscherm van Smart Menu biedt snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AVR en 4 Smart Selects.  

Audyssey Platinum Room Kalibratiepakket De AV7705 is uitgerust met het volledige pakket Audyssey Platinum met geavanceerde DSP-algoritmen en kan daarmee met Audyssey MultEQ XT32 automatische kalibratie van de ruimte-akoestiek uitvoeren. Met de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ XT32 het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) tot op wel acht meetpunten en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie en echo optimaliseren. 

Audyssey Dynamic Volume dempt irritante volumesprongen (in reclamespotjes bijv.), zodat u op een lager volumeniveau toch van helder gesproken woord, muziek en geluidseffecten kunt blijven genieten. Audyssey Dynamic EQ zorgt voor een heel precies klankbeeld dat op alle geluidsniveaus volledig transparant klinkt.

Audyssey Low Frequency Containment maakt gebruik van geavanceerde psycho-akoestische algoritmen voor een klankbalans met een zo groot mogelijk bereik, inclusief diepe bassen, maar zonder uw buren of huisgenoten in een andere kamer overlast te bezorgen. U kunt in meerdere stappen precies het volume dat u wilt instellen.

Audyssey Sub EQ HT laat u het DPS-filter van elk van de twee onafhankelijke subwoofers apart instellen voor diepere bassen met een verbeterde definitie ten opzichte van een opstelling met een enkele subwoofer.  

Marantz 2016 AVR Remote App De geheel nieuw ontworpen Marantz 2016 AVR Remote App is een gloednieuwe app voor iOS, Android Phone en tablets waarmee de nieuwste generatie netwerk-AV-receivers van Marantz op een ongeëvenaarde manier kunnen worden bediend en beheerd. Naast de vele nieuwe functies, is het uiterlijk en de gebruikersinterface volledig vernieuwd. De basisfuncties van uw Marantz-product bedienen met aan/uit, volume, invoer en instellingen.  

Dubbele subwooferuitgang Met een enkele subwoofer is optimale plaatsing in de ruimte niet altijd mogelijk. Afhankelijk van de plek kan de basweergave op uw luisterpositie onevenwichtig klinken, met duidelijk hoorbare fluctuaties. Twee subwoofers op verschillende plaatsen zorgen voor een evenwichtiger weergave van de lage tonen, waardoor bassen overal in het luistergebied beter klinken.

Multisource/Multiroom U kunt in de huiskamer van uw favoriete film genieten, terwijl anderen in twee verschillende kamers van stereogeluid van een andere bron kunnen genieten. De AV7705 is uitgerust met tweede en derde stereozone voorversterkeruitgangen. Er is ook een speciale HDMI-uitgang voor audio en video in de tweede zone zodat u tegelijkertijd naar twee verschillende videobronnen kunt kijken. 

Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken: Het duidelijke, eenvoudig af te lezen grafische scherm leidt u door de setup van de AV7705, waardoor u gelijk vanaf het allereerste begin de beste instellingen krijgt. De unieke Setup Assistant en de Quick Start-handleiding maken eenvoudige setup mogelijk en optimaliseren belangrijke systeeminstellingen voor de beste geluidskwaliteit van uw apparatuur. 

Gebruiksvriendelijke Smart Select-functies Op het voorpaneel en op de afstandsbediening zitten vier knoppen voor Smart Select-functies. Daarmee kunt u uw favoriete bronnen selecteren, en bovendien worden uw favoriete instellingen van die bron opgeslagen. 

Externe bediening De AV7705 is voorzien van mogelijkheden voor betere bediening en compatibiliteit met integratie-oplossingen van andere leveranciers of maatwerkproducenten.

Voor compatibiliteit met de afstandsbediening van andere componenten van uw home cinema-systeem heeft de AV7705 op het achterpaneel een infraroodsensor en een dubbele 12V-aansluiting.

De AV7705 kan ook op basis van IP-bediening worden ingesteld en bediend via een computer in uw netwerk: ofwel via een bekabelde LAN-verbinding, of via een draadloze WiFi-verbinding. Voor directe aansluiting op een extern domoticasysteem is de AV7705 tevens voorzien van een seriële RS-232C-poort.

De AV7705 is bovendien Crestron Connected-gecertificeerd voor snelle en eenvoudige integratie met domoticasystemen van Crestron. 

Meer dan 60 jaar ervaring Marantz werd in 1953 opgericht en heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen van audiocomponenten die door muziekliefhebbers en kritische luisteraars wereldwijd met open armen zijn ontvangen. Omdat muziek zo belangrijk in ons leven is, zet de AV7705 onze traditie van het leveren van de beste geluidservaring voort. Bovendien kan het systeem het ultieme bioscoopgevoel bieden.

Technische specificaties

Versterkerkanalen11