Skip to content
LG OLED88Z19LA OLED-TV

LGOLED88Z19LAOLED-TV

High-end 88” 8K OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, mooi slank ontwerp en de laatste slimme a9 8K Gen4 AI processor. Werkt met Google-voice-control.
stuk(s)€ 29.999,00
Niet op voorraad

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED88G1RLA – 88” 8K OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, superslim besturingssysteem en laatste generatie a9 Gen4 processor.

De OLED88Z19LA is een geweldige high-end 8K OLED-TV met het laatste generatie OLED paneel. Voor deze TV heeft LG zijn beste OLED-beeldpaneel gecombineerd met zijn eigen fantastische a9 8K Gen4 AI beeldprocessor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor een onovertroffen beeldkwaliteit met prachtige kleuren en haarscherpe details.

Je kunt de TV aansturen via Google Assistant of Amazon Alexa via de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening. Dankzij webOS ThinQ AI krijg je een heleboel mooie Smart TV-functies in een duidelijk overzichtelijk beginscherm.

De LG OLED88Z19LA is verkrijgbaar in zwart. Inclusief slimme “Magic Remote” afstandsbediening.

Let op: Het geïntegreerde luidsprekersysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • 8K OLED paneel met AI Picture Pro en perfecte kleuren
  • Superslim besturingssysteem webOS ThinQ AI
  • Geïntegreerde microfoon voor voice-control.
  • Laatste generatie a9 8K Gen4 AI processor
  • Dolby Vision IQ, HLG en HDR10 Pro
  • USB-opnamefunctie

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)145,6
Schermformaat88
StembedieningVia externe smart luidspreker
StreamingdienstenSpotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Apple Music, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Film1, Pathe thuis
Technologieën8K, Alexa, Dolby Atmos, Google Assistant
KleurZwart

Accessoires voor de LG OLED88Z19LA

Aanbevolen producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 999,00 / stuk(s)