HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Cambridge Audio

We verkopen geen Cambridge meer

Hi-Fi Klubben en Cambridge hebben hun samenwerking beëindigd en gaan vanaf nu elk hun eigen weg. We hebben met veel plezier samengewerkt, maar we denken dat dit het beste is voor beide partijen.

We blijven ons merk- en productaanbod vernieuwen, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor goed geluid en een mooi ontwerp voor een slimme prijs. Als je iets wilt weten over onze nieuwe producten, ben je altijd welkom in onze winkels of kun je bellen met onze klantenservice. Dat geldt natuurlijk ook als je vragen hebt over je Cambridge-producten of als ze gerepareerd moeten worden. Wij staan voor je klaar!

Natuurlijk kun je altijd bij een van onze winkels of de klantenservice terecht voor service en ondersteuning van je Cambridge apparaat mocht dit nodig zijn. We willen Cambridge bedanken voor de prettige samenwerking en wensen het bedrijf veel succes in de toekomst.