HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI Standard Spades

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Standard Spades

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} set

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De DALI Spade is een door en door goede spade die gebruikt wordt voor luidsprekerkabels. Hij is geschikt voor alle types aansluitingen, en biedt een uitstekende signaaloverdracht tussen versterker en luidspreker. Set van 4 stuks.

Bij niet alle componenten is het mogelijk om banaanstekkers gebruiken, en sommigen zijn daarnaast van mening dat spaden het beste contact geven bij het aansluiten van een versterker en luidsprekers.

Door zijn speciale ontwerp is de DALI Spade STD geschikt voor vrijwel elk type terminal - ongeacht de diameter. Het kan gebruikt worden aan zowel de luidspreker- als aan de versterkerkant, en accepteert dunne en grote kabels. Door zijn ontwerp hoef je de invoerkant van de spade alleen maar om de kabel heen te knijpen om een stevige verbinding te maken. Dit laatste is - indien juist uitgevoerd - de beste manier om voor een goed contact te zorgen.

De DALI Spade STD wordt geleverd in sets van vier stuks. Vergeet niet om extra sets te bestellen als je meer kabels wilt aansluiten.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen