HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Basic Banana 1 banaanstekker

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Basic Banana 1 banaanstekker

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Argon Basic Banana 1 is een goede banaanstekker met een verguld contactoppervlak. Een simpele en veilige manier om je luidsprekerkabels te bevestigen. Verkrijgbaar in zwart of rood.

Argon Basic Banana 1 – banaanstekker om luidsprekerkabels snel en eenvoudig aan te sluiten

Banaanstekkers zijn een goede manier om luidsprekerkabels vast te maken aan je versterker- of luidsprekerterminals. Ze maken goed contact en zijn heel gemakkelijk weer los te maken, bijvoorbeeld als je je apparatuur wilt verplaatsen. De 5451-stekker van Argon is een betaalbare oplossing die dankzij zijn slimme constructie toch heel goed presteert.

Hij heeft een verguld contactoppervlak om te voorkomen dat de geleidende eigenschappen afnemen als gevolg van oxidatie. En de plastic huls voorkomt kortsluiting in de versterker, als je bijvoorbeeld pech hebt en een metalen voorwerp op de stekkers laat vallen. Je zet de kabel vast met twee schroeven en de stekker is geschikt voor dunne en voor dikke kabels.

Let op: om ongelukken te voorkomen zijn de terminals van versterkers, receivers en luidsprekers meestal geblokkeerd met kleine plastic dopjes. Deze moet je eerst verwijderen met een schroevendraaier of een ander scherp voorwerp voordat je de banaanstekkers kunt aansluiten.

Specificaties

  • Banaanstekker voor bevestiging aan luidsprekerkabels
  • maximale kabel diameter: 3.55mm²
  • Vergulde contactoppervlakken
  • Kleuren: rood en zwart
  • Worden per paar verkocht (bij het bestellen van meerdere stuks worden evenveel rode als zwarte geleverd, tenzij dit bij de bestelling anders wordt opgegeven)

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen