HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Y-Splitter (1M/2F) Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Y-Splitter (1M/2F) Y-adapter

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De AudioQuest Y-Splitter (1 mannetje, 2 vrouwtjes) is een veelzijdige kabel die veel hifi-problemen oplost. De geleiders zijn van ultrazuiver, massief LGC-koper en zorgen dus voor minimale vervorming.

Veelzijdige Y-splitter voor allerlei hifi-problemen

Deze Y-splitter (1 mannetje, 2 vrouwtjes) is een uitstekende oplossing voor iedereen die een extra pre-out-aansluiting op zijn versterker nodig heeft. Of als je installatie bijv. een aparte voor- en eindversterker heeft en je zowel de eindversterker als de subwoofer wilt aansluiten op dezelfde uitgang. Dat is niet eens zo vreemd, want veel voorversterkers hebben slechts één pre-out-uitgang. 

Of je gebruikt deze Y-splitter om te bi-ampen, dus om twee eindversterkers op je voorversterker aan te sluiten.

AudioQuest – gegarandeerde kwaliteit

AudioQuest produceert geen rommel en gebruikt alleen de allerbeste materialen. En daarom is deze eenvoudige Y-splitter voorzien van vergulde stekkers en geleiders van ultrazuiver LGC-koper (Long-Grain Copper). Bovendien is de zwarte/zilverkleurige kabelkous zo mooi dat je deze kabel het liefst als hoofdkussen zou willen gebruiken.

Specificaties

  • RCA/Phono Y-splitter (1 mannetje, 2 vrouwtjes)
  • Geleiders van ultrazuiver LGC-koper (Long-Grain Copper)
  • Vergulde contactoppervlakken
  • Kabellengte: 15 cm
  • Kleur: Zwart/Zilver

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen