Skip to content
€ 92,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draadloze en comfortabele in-ear hoofdtelefoon met goed geluid en een accuduur van 9 uur. Ergonomisch zweet- en stofbestendig ontwerp.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite Active 45e – draadloze en sportieve in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth en een accuduur van 9 uur

De Elite Active 45e is een draadloze in-ear hoofdtelefoon voor muziek, telefoongesprekken en sport met een zweet- en stofbestendig ontwerp. Met een accuduur van 9 uur kun je muziek blijven luisteren – ook tijdens superlange work-outs.

De Elite Active 45e heeft een ergonomisch ontwerp met flexibele EarHooks die zich aanpassen aan je oren, en zachte EarWings voor een optimale pasvorm en comfort. De tussenkabel is extra zwaar en stijf, zodat hij niet heen en weer beweegt tijdens het sporten.

De oordopjes zitten goed in je oren, maar laten het geluid van de omgeving nog wel door. Dat betekent dat je veilig kunt hardlopen in het verkeer. De knoppen van de Elite Active 45e zijn heel eenvoudig te bedienen, ook tijdens het sporten. En met één druk op de knop kun je voice-control activeren.

Met een accuduur van 9 uur kun je elke uitdaging aan, en als je toch tekortkomt, kun je hem binnen 15 minuten opladen voor nog een uur extra muziek.

De Elite Active 45e is verkrijgbaar in het zwart, groen of blauw. Inclusief oordopjes in verschillende maten, Micro USB-kabel en etui voor accessoires.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen De oordopjes van de Elite Active 45e hebben een geïntegreerde smartphone-controller voor volume, muziek, oproepen en voice-control. Dat betekent dat je deze hoofdtelefoon niet af hoeft te doen als je de telefoon opneemt. En je kunt de muziek direct regelen met de oordopjes.

De Elite Active 45e kan verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijk, zodat je razendsnel kunt omschakelen van het ene apparaat naar het andere, bijvoorbeeld als je telefoon gaat terwijl je een film op je tablet kijkt.

Met de Jabra Sound+-app kun je je persoonlijke instellingen opslaan, bijvoorbeeld de voice-assistant kiezen. En je kunt het stroomverbruik controleren, de equaliser instellen en nog veel meer.

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,1
Hoogte verpakking (cm)19
Lengte verpakking (cm)13
Gewicht verpakking (kg)0,16
Breedte verpakking (cm)6