Skip to content
Jabra Elite Active 45e Draadloze in-ear hoofdtelefoon

JabraElite Active 45eDraadloze in-ear hoofdtelefoon (set)

Draadloze en comfortabele in-ear hoofdtelefoon met goed geluid en een accuduur van 9 uur. Ergonomisch zweet- en stofbestendig ontwerp.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite Active 45e – draadloze en sportieve in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth en een accuduur van 9 uur

De Elite Active 45e is een draadloze in-ear hoofdtelefoon voor muziek, telefoongesprekken en sport met een zweet- en stofbestendig ontwerp. Met een accuduur van 9 uur kun je muziek blijven luisteren – ook tijdens superlange work-outs.

De Elite Active 45e heeft een ergonomisch ontwerp met flexibele EarHooks die zich aanpassen aan je oren, en zachte EarWings voor een optimale pasvorm en comfort. De tussenkabel is extra zwaar en stijf, zodat hij niet heen en weer beweegt tijdens het sporten.

De oordopjes zitten goed in je oren, maar laten het geluid van de omgeving nog wel door. Dat betekent dat je veilig kunt hardlopen in het verkeer. De knoppen van de Elite Active 45e zijn heel eenvoudig te bedienen, ook tijdens het sporten. En met één druk op de knop kun je voice-control activeren.

Met een accuduur van 9 uur kun je elke uitdaging aan, en als je toch tekortkomt, kun je hem binnen 15 minuten opladen voor nog een uur extra muziek.

De Elite Active 45e is verkrijgbaar in het zwart, groen of blauw. Inclusief oordopjes in verschillende maten, Micro USB-kabel en etui voor accessoires.

Video's over de Jabra Elite Active 45e

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)6
Gewicht (kg)0,1
Gewicht verpakking (kg)0,16
Hoogte verpakking (cm)19
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)13