Skip to content
€ 229,99set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Geniet van de ultieme draadloze vrijheid met ANC, kraakheldere gesprekken en heel goed geluid. True Wireless laat je ook onderweg genieten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite 85t – exclusieve in-ear True Wireless-koptelefoon met goed geluid, ANC en kraakheldere gesprekken

 • Geavanceerde noise-cancellation (ANC) met Hear-Through
 • 6 geïntegreerde microfoons voor ANC en telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • 5,5 uur speelduur met ANC (+19,5 uur met oplaadetui)
 • Slim oplaadetui met draadloos opladen (Qi-oplader apart verkrijgbaar)
 • Halfopen ontwerp voor maximaal comfort

De Jabra Elite 85t is een exclusieve True Wireless-hoofdtelefoon die speciaal is ontworpen voor mensen met een actieve lifestyle. Het geluid en de gesprekskwaliteit zijn optimaal, en dankzij geavanceerde noise-cancellation (ANC) wordt zelfs de meest rumoerige treinreis een rustpuntje in je dag. De Elite 85t is wind- en weerbestendig – en kan zelfs tegen een regenbui – en met het bijgeleverde oplaadetui heb je stroom genoeg voor de hele dag.

Je kunt dit etui draadloos opladen met een Qi-oplader, die je misschien al hebt voor bij je smartphone. Of je koopt er één – zo duur zijn die dingen niet. Leg het etui op het oplaadplaatje en hij tankt zich automatisch weer vol. Of je gebruikt gewoon de bijgeleverde USB-kabel.

De hele dag door muziek

Als de accu opgeladen is, kun je tot wel 5,5 uur muziek luisteren met ANC geactiveerd. Dankzij het bijgeleverde oplaadetui krijg je nog eens 19,5 uur stroom. En als je toch zonder stroom komt te zitten, kun je de batterij in 15 minuten opladen tot 60 minuten extra speeltijd. Het etui neemt bijna geen ruimte in, dus je kunt het heel gemakkelijk meenemen.

Voor het maximale comfort heeft Jabra de Elite 85t een halfopen ontwerp gegeven, met ventielen die voorkomen dat er druk op je oren ontstaat. Deze discrete in-ears kun je dus de hele dag blijven gebruiken.

De Jabra Elite 85t is verkrijgbaar in zwart/titanium (Titanium Black). Inclusief oordopjes in verschillende maten, oplaadetui en USB-C-oplaadkabel.

Creëer je eigen geluid met ANC

De Jabra Elite 85t heeft uitstekende noise-cancellation (ANC). Jabra heeft hier zelfs een speciale chip voor gebruikt en aan de binnen- en buitenkant zitten aparte microfoons die omgevingsgeluiden registreren en elimineren. Zo werkt de noise-cancellation optimaal en kan de processor zich richten op de best mogelijke geluidskwaliteit.

Als je even de stad in gaat of boodschappen wilt doen, is het handig als je ook de omgeving beter kunt horen. Dan kun je de Hear-Through-functie activeren, die een gedeelte van de achtergrondgeluiden doorlaat met behulp van de geïntegreerde microfoons. Je kunt de ANC en Hear-Through-functie – net als de equaliser – aanpassen met de bijbehorende Jabra Sound+-app.

Met de geavanceerde MySound-functie kun je het geluid dus perfect afstellen op jouw oren. Het Jabra MySound-systeem meet en corrigeert het geluid zo, dat het precies aansluit bij de respons van jouw oren. En je kunt het geluid natuurlijk ook achteraf aanpassen.

Kraakheldere gesprekken

Met zes hoogwaardige microfoons – drie aan elke kant – zijn al je telefoongesprekken kraakhelder. Jabra heeft bovendien SideTone toegevoegd, zodat je je eigen stem op een natuurlijke manier kunt horen tijdens gesprekken. Een functie die een groot verschil maakt in een lawaaierige omgeving. En als je last hebt van de wind: Jabra heeft zijn nieuwste en meest geavanceerde algoritmes gebruikt om ervoor te zorgen dat je toch altijd goed te verstaan bent.

Supersnelle Bluetooth en eenvoudige bediening

Het draadloze signaal is supersnel en stabiel, dus het geluid hapert niet en blijft synchroon lopen. Je kunt de Jabra Elite 85t dus probleemloos gebruiken om films op een PC/Mac te bekijken.

De Jabra Elite 85t kan verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd, waardoor je razendsnel kunt omschakelen van het ene apparaat naar het andere, bijvoorbeeld als je telefoon gaat terwijl je naar een film op je tablet zit te kijken.

En je kunt het volume en de muziek regelen, en oproepen beantwoorden met één druk op de oordopjes. Of je kunt stemcommando’s gebruiken om afspraken te maken, je berichten te lezen of de weg te vinden – of je nu Siri, Google Assistant of iets anders gebruikt. 

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geavanceerde noise-cancellation (ANC) met Hear-Through
 • Slim oplaadetui met draadloos opladen (Qi-oplader apart verkrijgbaar)
 • 12-mm drivers voor extra goed geluid met hifi-kwaliteit
 • Stof- en waterafstotend ontwerp (IPX4)
 • Uitstekende pasvorm en effectieve passieve noise-cancellation
 • 5,5 uur speelduur met ANC (+19,5 uur met oplaadetui)
 • Ondersteunt AAC Bluetooth
 • 6 geïntegreerde microfoons voor ANC en telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • Eenvoudige activering van je favoriete voice-assistant via de telefoon
 • Knopbediening op de oordopjes (muziek, oproepen, Hear-Through en voice-control)
 • Snel opladen, zo’n 60 minuten na 15 minuten opladen

Tegens

 • Niet optimaal voor sportief gebruik
 • Niet 100% waterdicht
 • Geen aptX Bluetooth

Reviews

Video's over de Jabra Elite 85t

Accessoires voor de Jabra Elite 85t

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik 20-20.000 Hz
MicrofoonJa
Bluetooth-versieJa - 5 ( AAC )
Type/formaat driver12 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten

A-3
EARIN A-3
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229 / Set