Skip to content
Jabra
Draadloze koptelefoon

Jabra Elite 85H

€ 198,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bluetooth-hoofdtelefoon met goed geluid, slimme noise-cancellation, comfortabel design en een accu die wel 36 uur meegaat.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite 85h – Bluetooth-hoofdtelefoon met een accuduur van 36 uur, goed geluid en slimme ANC

De Jabra Elite 85h is een over-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een comfortabel ontwerp en een mooi, gedetailleerd geluid. De accu gaat tot wel 36 uur mee met Bluetooth en noise-cancellation (ANC) actief. En al na 15 minuten opladen kun je weer 5 uur van muziek genieten, zodat je nooit zonder hoeft te zitten.

Slimme noise-cancellation

De Elite 85h heeft slimme noise-cancellation die zich aanpast aan je omgeving. Als je met de trein naar je werk gaat, analyseert hij het geluid bij het instappen en elimineert de geluiden uit je omgeving. En als je dan op kantoor komt, herkent de hoofdtelefoon de nieuwe omgeving en past de ANC-instellingen automatisch aan.

Als je moet horen wat er om je heen gebeurt, dan activeer je de HearThrough-functie met één druk op de oorschelp – dan kun je de gesprekken van je collega’s volgen, of de mededelingen op het perron.

Maar de Elite 85h is natuurlijk niet alleen bedoeld om stilte te creëren. Hij heeft ook een verbluffend goed en gedetailleerd geluid voor muziek en telefoongesprekken. De oorschelpen zijn bekleed met stof en de hoofdbeugel en oorkussens zijn gemaakt van een bijzonder comfortabel materiaal, waardoor je urenlang kunt blijven luisteren.

De Elite 85h is verkrijgbaar in de kleuren Black, Gold Beige en Navy Blue.

Glasheldere telefoongesprekken en handige voice-control

De Elite 85h is heel geschikt voor telefoongesprekken en heeft een heel helder geluid, ook als het waait of als er veel achtergrondgeluiden zijn. Dat komt doordat de 8 geïntegreerde microfoons voortdurend de achtergrondgeluiden wegfilteren.

Als je op de oorschelp van de Elite 85h tikt, kun je stemcommando’s gebruiken om afspraken te maken, berichten te lezen of de weg te vinden. Hij werkt met Amazon Alexa, Siri en Google Assistant.

Handige bediening via app en Bluetooth

Met de Jabra Sound+-app kun je de voice-assistant kiezen en instellen hoeveel achtergrondgeluid er weggefilterd moet worden. En je kunt het stroomverbruik controleren, de equaliser instellen en nog veel meer.

De Elite 85h kan verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd, zodat je razendsnel kunt omschakelen van het ene apparaat naar het andere, bijvoorbeeld als je telefoon gaat terwijl je een film op je tablet kijkt. Je kunt de koppeling met in totaal 8 apparaten opslaan, wat heel handig is als de hoofdtelefoon gebruikt wordt door verschillende mensen.

Als je de Elite 85h afzet, wordt de muziek automatisch gepauzeerd. En als je hem weer opzet, kun je meteen gaan bellen en de muziek gaat verder waar je gebleven was. Als je de hoofdtelefoon 90 graden kantelt, gaat hij uit.

Accessoires voor de Jabra Elite 85H

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik10-20.000 Hz
Bluetooth-versieJa - 5 ( AAC )
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten