Skip to content
Jabra Elite 85H Draadloze koptelefoon

JabraElite 85HDraadloze koptelefoon

Bluetooth-hoofdtelefoon met goed geluid, slimme noise-cancellation, comfortabel design en een accu die wel 36 uur meegaat.
Blauw

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite 85h – Bluetooth-hoofdtelefoon met een accuduur van 36 uur, goed geluid en slimme ANC

De Jabra Elite 85h is een over-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een comfortabel ontwerp en een mooi, gedetailleerd geluid. De accu gaat tot wel 36 uur mee met Bluetooth en noise-cancellation (ANC) actief. En al na 15 minuten opladen kun je weer 5 uur van muziek genieten, zodat je nooit zonder hoeft te zitten.

Slimme noise-cancellation

De Elite 85h heeft slimme noise-cancellation die zich aanpast aan je omgeving. Als je met de trein naar je werk gaat, analyseert hij het geluid bij het instappen en elimineert de geluiden uit je omgeving. En als je dan op kantoor komt, herkent de hoofdtelefoon de nieuwe omgeving en past de ANC-instellingen automatisch aan.

Als je moet horen wat er om je heen gebeurt, dan activeer je de HearThrough-functie met één druk op de oorschelp – dan kun je de gesprekken van je collega’s volgen, of de mededelingen op het perron.

Maar de Elite 85h is natuurlijk niet alleen bedoeld om stilte te creëren. Hij heeft ook een verbluffend goed en gedetailleerd geluid voor muziek en telefoongesprekken. De oorschelpen zijn bekleed met stof en de hoofdbeugel en oorkussens zijn gemaakt van een bijzonder comfortabel materiaal, waardoor je urenlang kunt blijven luisteren.

De Elite 85h is verkrijgbaar in de kleuren Black, Gold Beige en Navy Blue.

Video's over de Jabra Elite 85H

Technische specificaties

Actieve ruisonderdrukkingJa
Afspelen via USBNee
Bluetooth-versieJa - 5 ( AAC )
Frequentiebereik10-20.000 Hz
KoptelefoontypeOver-ear

Accessoires voor de Jabra Elite 85H

Aanbevolen producten

DALI IO-6 Draadloze koptelefoon
DALI IO-6
Draadloze koptelefoon
€ 340,00 / stuk