Skip to content
€ 84,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draadloze in-ear hoofdtelefoon met uitstekende pasvorm, goed geluid en twee geïntegreerde microfoons voor perfecte telefoongesprekken.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite 45e – draadloze in-ear hoofdtelefoon met comfortabele pasvorm, goed geluid en ruisvrije telefoongesprekken

  • 2 microfoons voor ruisvrije oproepen
  • Goede en comfortabele pasvorm
  • Nekband met geïntegreerde accu en controller (muziek, oproepen en voice-control)
  • Met Jabra Sound+-app voor persoonlijke instellingen
  • Accuduur van 8 uur
De Elite 45e is een draadloze in-ear hoofdtelefoon voor iedereen die op zoek is naar comfort, een origineel ontwerp en goed geluid voor een slimme prijs. Hij doet wat hij moet doen en je telefoongesprekken zijn altijd helder en verstaanbaar, of je nu op kantoor, in de bus of op de fiets zit.

Alle hoofdtelefoons van Jabra hebben een uitstekende pasvorm. De Elite 45e wordt geleverd met drie paar EarWings, waardoor je de hoofdtelefoon kunt aanpassen aan je oren. Als je de juiste afmetingen hebt gevonden, zit je hoofdtelefoon stevig vast, zonder dat je er last van hebt. De 45e is stof- en vochtbestendig, zodat je hem ook tijdens het hardlopen kunt gebruiken.

De nekband is voorzien van twee geïntegreerde microfoons die samenwerken om externe ruis te elimineren, zodat je telefoongesprekken altijd duidelijk en goed verstaanbaar zijn. De Elite 45e gaat tot wel 8 uur mee zonder opladen.

De Jabra Elite 45e is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief Micro USB-oplaadkabel, 3 paar EarWings en 3 paar EarGels (siliconen).

Technische specificaties

Frequentiebereik20-20.000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieOpen
BluetoothJa
Bluetooth-type5