Skip to content

Bluesound
veel beter TV-geluid

Met het Bluesound-multiroomsysteem krijgt ook je TV een schitterend geluid. Alles is tot in de kleinste details doordacht, en het geluid en de bediening zijn echt top!

Het geluid uit de piepkleine, geïntegreerde luidsprekertjes van je TV past totaal niet bij de schitterende beeldkwaliteit. Dit kun je echter oplossen door de TV te voorzien van een fatsoenlijk audiosysteem: Bluesound! Dit is een hoogwaardig alternatief voor de goedkope soundbars waar we tegenwoordig allemaal mee doodgegooid worden.

Bluesound is een multiroomsysteem dat je TV een veel beter geluid geeft – voor welke oplossing je ook kiest. De compacte POWERNODE (N330) is een goed voorbeeld. Die is gemaakt om muziek te streamen met topkwaliteit, maar je kunt er ook het digitale geluid van je TV op aansluiten en het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Met andere woorden, je krijgt in één klap een fantastische stereo-installatie en heel mooi TV-geluid!

In combinatie met een paar goede hifi-luidsprekers – die je helemaal zelf kunt kiezen – produceert de POWERNODE 2i een geluid dat de goedkope soundbars en surroundsystemen van gooi-en-smijtzaken totaal omver blaast. Hij schakelt zichzelf tegelijkertijd met de TV in en uit; heel handig en gebruiksvriendelijk! Ga dus lekker op de bank zitten en geniet van het geluid van je favoriete films en TV-programma’s.

Een schitterende soundbar

Als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor je TV-geluid, maar nog steeds wilt dat het goed klinkt, kijk dan eens naar de PULSE SOUNDBAR 2+. Dit is misschien wel de beste soundbar ter wereld. Hij zit boordevol exclusieve hifi-oplossingen, inclusief een echt stereosysteem met driewegluidsprekers. Met één enkele HDMI-kabel krijg je automatisch het allerbeste digitale geluid direct uit de TV, en je kunt het systeem natuurlijk ook uitbreiden met draadloze achterluidsprekers en een subwoofer voor een echt indrukwekkend geluid.

Bluesound op je installatie – de perfecte oplossing voor je TV

Bluesound is ontwikkeld door de legendarische hifi-fabrikant NAD, en dat is een van de redenen voor de ongekend goede geluidskwaliteit. Dit betekent ook dat je Bluesound kunt integreren in een aantal stereoversterkers en surroundreceivers van NAD, bijvoorbeeld de C368 (stereo) en T758 (surround). Je kunt Bluesound zelfs integreren in de compromisloze high-end installaties van NAD’s exclusieve Masters-serie.

Met een fullsize-installatie krijg je een massief geluid en geavanceerde mogelijkheden die je muziek en films een totaal nieuwe dimensie geven (bijvoorbeeld HDMI en echt surroundgeluid). En als je dat combineert met Bluesound heb je een installatie die echt alles kan – afgezien van popcorn maken misschien. Maar goed, anders heb je zelf ook niets meer te doen, toch?

NAD T758 V3i Home-cinema-receiver
Home-cinema-receiver
€ 1.199,00 / € 1.499,00 / stuk