Skip to content

Het ultieme geluid

DALI IO
GO WITH MUSIC

De DALI IO-4 en IO-6 zijn draadloze, oplaadbare hifi-koptelefoons met absolute topkwaliteit. Deze modellen hebben een gesloten, over-ear ontwerp dat speciaal is ontwikkeld om geluid perfect weer te geven.

NEEM HET SCHITTERENDE GELUID VAN DALI NU OVERAL MEE NAARTOE

De DALI IO is de perfecte koptelefoon voor onderweg. We zijn steeds meer, vaker en langer onderweg – op weg naar kantoor, of bijvoorbeeld op wereldreis. En in die tijd kun je heel wat leuke dingen doen. Bijvoorbeeld met de IO: perfect om naar muziek te luisteren of om films te kijken.

De DALI IO is ideaal voor iedereen die graag in beweging is.

De DALI IO-6 lijkt op de IO-4, maar heeft actieve noise-cancellation (ANC) en ‘transparency’, een functie die het geluid van de omgeving doorlaat als dat nodig is. De IO-4 heeft deze functies echter niet, en daarom gaat de accu van deze koptelefoon enorm lang mee – wel 60 uur zonder te hoeven opladen!

DALI IO – accuduur, comfort en geluid op topniveau

HET ECHTE GELUID VAN DALI

Met de DALI IO kun je vertrouwen op de 35 jaar ervaring die dit Deense bedrijf heeft met de ontwikkeling van echte hifi-apparatuur. DALI bouwt een aantal van de allerbeste hifi-luidsprekers die er bestaan, en die kennis en ervaring heeft het nu gebruikt om deze fantastische koptelefoons te ontwikkelen. De DALI IO is ontworpen en ontwikkeld volgens dezelfde principes als de traditionele luidsprekers van DALI. Het doel is altijd om het meest natuurlijke en authentieke geluid te creëren – en om de muziek precies zo weer te geven als de artiest het bedoeld heeft.

De DALI IO is voorzien van een speciaal ontworpen Free Edge-driver van wel 50 mm. Deze exclusieve driver heeft een membraan van papier, conusophanging met ‘low-loss’-principe en een geoptimaliseerde spreekspoel in het magneetsysteem – net als de fullsize luidsprekers van DALI. Bovendien wordt er optimaal gebruikgemaakt van het neodymium-magneetsysteem. Om de lage vervorming, minimale kleuring en de nauwkeurige dynamiek binnen het hele frequentiebereik van de DALI IO mogelijk te maken, heb je de sterkste magneet ter wereld nodig. De DALI IO is een echte hifi-luidspreker, maar dan in miniformaat.

De grote diameter zorgt voor een lineaire ‘roll-off’ met minimale compressie. In combinatie met de uiterst nauwkeurige conussen van papiervezel zorgt dit ervoor dat zelfs de meest discrete en kleinste details in de muziek loepzuiver worden weergegeven. En dat voorkomt vermoeide oren, ook als je urenlang naar films kijkt of muziek luistert.

COMFORT EN EXTREME ACCUDUUR

Een lange accuduur is heel belangrijk voor koptelefoons. Alleen dan kun je gaan en staan waar je wilt, zonder je zorgen te hoeven maken of je nog wel genoeg stroom hebt. De DALI IO-4 en IO-6 hebben een extreem hoge capaciteit (1.100 mAh) en een hoogwaardige li-ion-accu. Hierdoor gaat de IO-6 ongeveer 30 uur mee met ANC en Bluetooth actief – en dat is al behoorlijk lang. Maar de IO-4 houdt het echt waanzinnig lang vol: deze draadloze koptelefoon heeft een accuduur van wel 60 uur. Hij gaat dus dagen mee zonder opladen.

De DALI IO is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan wel tegen een stootje. Hij is IP53-gecertificeerd en de oorschelpen kunnen 90 graden draaien in beide richtingen, zodat je ze kunt opvouwen of gemakkelijk om je nek kunt hangen.

De oorschelpen van de DALI IO zijn gemaakt van traagschuim dat zich automatisch aanpast aan de vorm van je hoofd en dus zorgt voor de optimale isolatie – en dat is weer belangrijk voor de juiste akoestische weergave. Het zachte synthetische leer is speciaal geselecteerd voor maximaal comfort en duurzaamheid.

De DALI IO is gemaakt voor jarenlang luisterplezier, met een comfortabel en duurzaam ontwerp en een natuurlijk, transparant geluid voor de meest kritische muziek- en filmliefhebbers.

DALI IO-6 Draadloze koptelefoon
DALI IO-6
Draadloze koptelefoon
€ 399,00 / stuk(s)
DALI IO-4 Draadloze koptelefoon
DALI IO-4
Draadloze koptelefoon
€ 299,00 / stuk(s)