Skip to content

Het gaat razendsnel in de gaming-wereld! De games worden alsmaar geavanceerder, met schitterende graphics en indrukwekkend geluid – zelfs in surround! En bij Hi-Fi Klubben nemen we dat heel serieus.

Bij Hi-Fi Klubben houden we van geluid, goed geluid dus! En volgens ons is geluid doorslaggevend voor elke ervaring, of het nu om muziek, films of games gaat. Games waren tot nu toe slechts af en toe te vinden bij Hi-Fi Klubben, maar nu zetten we de volgende stap en kun je bij onze winkels terecht om te horen hoe een PS4-spel klinkt op een vette surroundinstallatie.

We breiden onze gaming-collectie voortdurend uit, dus maak je borst maar nat: van het geluid van autogames en first person shooters, tot RPG’s en adventure. En in de tussentijd kun je uiteraard altijd bij Hi-Fi Klubben langskomen met je favoriete game als je het graag eens in echte surround wilt horen.

 

Gaming met schitterend geluid

Zoals we hierboven al hebben gezegd, en zoals veel gamers al weten, is het geluid van games tegenwoordig even goed als bij de grootste Hollywood-films. En dat betekent dat je uit je games dezelfde fantastische audio-ervaring kunt krijgen als uit een goede film. Het belangrijkste is dat je geluid serieus neemt en geen genoegen neemt met het geluid uit je flatscreen.

Soms heb je alleen een kabel nodig om het geluid door te sturen naar je versterker, en soms moet je even investeren in een soundbar of een paar actieve luidsprekers. En als je echt voor het maximaal haalbare wilt gaan, dan is een echte home-cinema de ideale oplossing.

Hier vind je een aantal van onze gamer-setups.

 

Gaming met headsets

Misschien wil niet iedereen in huis meegenieten van je nieuwste game, of misschien heb jij geen zin om je te laten afleiden door je omgeving. En dan maakt het natuurlijk niet uit of je een PC of spelcomputer gebruikt. Hoe je je games ook speelt, bij ons vind je een gaming-headset die perfect bij je past.

Hier vind je al onze gaming-headsets.

Voortaan nemen we meer gaming-artikelen op in het assortiment van Hi-Fi Klubben, zodat je altijd gaming-geluid van topkwaliteit hebt.

 

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier