Skip to content
Slimme speaker

GOOGLE Nest Mini

€ 59,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Kleine smart-luidspreker om installaties en andere apparaten die compatibel zijn met Google Assistant aan te sturen met voice-control. Ook in het Nederlands.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Google Nest Mini – smart-luidspreker om installaties en andere smart-apparaten met Google Assistant aan te sturen via voice-control

De Google Nest Mini is een compacte smart-luidspreker waarmee je streaminginstallaties of andere smart-apparaten in je huis kunt aansturen via voice-control. Je kunt dus alles samenvoegen tot één ‘onzichtbaar’ systeem met de Nederlandse Google Assistant-voice-control – zonder overbodige apps, schermen en menu’s.

Met de Google Nest Mini kun je heel eenvoudig muziek afspelen met je favoriete streamingservice. Je hoeft het maar één keer in te stellen, en daarna kun je de luidspreker precies vertellen wat je wilt horen, bijvoorbeeld: ‘Hé/Oké Google, speel de playlist Discover Weekly af’. Je kunt altijd omschakelen naar een andere service door deze toe te voegen aan je commando’s. De Google Home Mini bevat niet alle streamingservices, maar het worden er wel steeds meer.

Je kunt de muziek en het volume regelen in verschillende kamers of van een bepaalde installatie. Er zijn al diverse stereo- en surroundinstallaties, bijvoorbeeld van Denon en NAD, die werken met Google Assistant. En als je multiroom hebt, kun je de Google Nest Mini gebruiken met je HEOS-systeem of Sonos.

De Google Nest Mini heeft een geïntegreerd ophangsysteem, zodat je hem ook aan de muur kunt hangen. En een slim detail is dat de stoffen doek voor 100% bestaat uit gerecyclede plastic flessen.

De Google Nest Mini is verkrijgbaar met een witte of zwarte finish.

Stel je eigen smart-home samen met Google Assistant Steeds meer elektronische apparaten worden voorzien van Google Assistant. Dat betekent dat je de Google Nest Mini kunt gebruiken om je hele huis aan te sturen: het licht, de verwarming, je robotstofzuiger en het koffiezetapparaat. Hoe slimmer je apparaten zijn, hoe leuker je Google Nest Mini wordt.

Herkent je stem De Google Nest Mini herkent je stem en kan hem heel goed onderscheiden van de stemmen van andere gebruikers. Je hoeft dus niet in de derde persoon te praten, maar kunt gewoon zeggen: ‘Hé/Oké Google, speel de muziek in mijn playlist Favoriete Muziek’. De stemherkenning voorkomt dat andere gebruikers hun muziek per ongeluk toevoegen aan jouw playlists.

Organiseer je dag – snel en eenvoudig 'Hé/Oké Google, noteer een herinnering: bioscoop om 20.15 uur op donderdag’. Je kunt de Google Nest Mini ook gebruiken om te plannen. Je kunt hem organiseren met je Google Calendar, zodat je hem alleen nog maar hoeft te vertellen welke afspraken je hebt staan. Dan krijg je een mooi overzicht van de dag, ook als je de deur uit bent.

En je kunt nog veel meer functies gebruiken om je dagelijkse leven eenvoudiger te maken. Zo kun je een recept opzoeken en de ingrediënten toevoegen aan een digitaal boodschappenlijstje.

Voice-control wordt steeds verder ontwikkeld Om helemaal op de hoogte te zijn van de Google Home Mini kun je het beste de supportpagina van Google in de gaten houden. We hebben hier een aantal links verzameld om je te helpen met wat je zoekt.

Welke muziek- en streamingservices worden ondersteund door de Google Nest Mini? 

Hoe kan ik de Google Nest Mini gebruiken voor mijn TV en streamingservices? 

Hoe gebruik ik de praktische Google Nest Mini-functies?

Hoe kan ik mijn huis slimmer maken met de Google Nest Mini?

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
Geïntegreerde muurbeugelNee
StereokoppelingNee
TafelstandaardenJa
Inclusief spikesNee
StembedieningGeïntegreerd