Skip to content
Slimme speaker

GOOGLE Nest Hub

€ 129,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Compacte smart-display met luidspreker en 7”-touchscreen om smart-apparaten aan te sturen met Google Assistant. Ook in het Nederlands.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Google Nest Hub – compacte smart-display met 7”-touchscreen, luidspreker en voice-control

De Google Nest Hub is een compacte smart-display met geïntegreerde luidspreker en een 7”-touchscreen. Je kunt hem gebruiken om de TV, installatie, streamingservices en andere smart-apparaten aan te sturen via Google Assistant.

De Nest Hub past perfect op bijvoorbeeld je nachtkastje. En ’s ochtends kun je op het scherm snel je afspraken controleren of de weersverwachting bekijken. En als je een slim koffiezetapparaat hebt, kun je dat aanzetten zonder dat je uit bed hoeft te komen. ’s Avonds kun je via het scherm alle lampen uitdoen, en de lichtsensor past de helderheid automatisch aan de omgeving aan – zodat je er geen last van hebt als je ligt te slapen.

Je kunt de muziek en het volume regelen in verschillende kamers of van een bepaalde installatie. Er zijn al verschillende stereo- en surroundinstallaties, bijvoorbeeld van Denon en NAD, die werken met Google Assistant. En als je multiroom hebt, kun je de Google Nest Hub gebruiken met je HEOS-systeem, of wachten totdat Sonos Google Assistant activeert op hun luidsprekers.

Perfect om te multitasken in de keuken ‘Hé Google, laat even een recept van een chocoladetaart zien.’ De Google Nest Hub is heel handig als je in de keuken je handen vol hebt. Met een simpel commando kun je recepten op het scherm weergeven, de ingrediënten laten voorlezen of direct naar de instructies gaan.

En als je wilt weten hoe je deeg maakt, kun je snel een video opzoeken op YouTube. Je zegt gewoon: ‘Hé Google, laat even zien hoe je deeg maakt.’ De video wordt automatisch afgespeeld, waardoor je niet hoeft te stoppen met koken.

En als je gewoon even wilt weten wat er nog meer op het programma staat, zeg je ‘Hé Google, ga naar het begin’ en je krijgt je kalender, de weersverwachting en je herinneringen te zien.

De Google Nest Hub is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Stel je eigen smart-Nest samen met Google Assistant Steeds meer elektronische apparaten worden voorzien van Google Assistant. Dat betekent dat je de Google Nest Hub kunt gebruiken om je hele huis aan te sturen: het licht, de verwarming, je robotstofzuiger en het koffiezetapparaat. Hoe slimmer je apparaten zijn, hoe leuker je Google Nest Hub wordt.

Met de Google Nest Hub kun je heel eenvoudig muziek afspelen met je favoriete streamingservice. Je hoeft het maar één keer in te stellen, en daarna kun je de luidspreker precies vertellen wat je wilt horen, bijvoorbeeld: ‘Hé Google, speel de playlist Discover Weekly af’. Je kunt altijd omschakelen naar een andere service door deze toe te voegen aan je commando’s. De Google Nest bevat niet alle streamingservices, maar het worden er wel steeds meer.

Herkent je stem De Google Nest Hub herkent je stem en kan hem heel goed onderscheiden van de stemmen van andere gebruikers. Je hoeft dus niet in de derde persoon te praten, maar kunt gewoon zeggen: ‘Hé Google, speel de muziek in mijn playlist Favoriete Muziek’.

Voice-control wordt steeds verder ontwikkeld Om helemaal op de hoogte te zijn van de Google Nest Hub kun je het beste de supportpagina van Google in de gaten houden. We hebben hier een aantal links verzameld om je te helpen met wat je zoekt.

Welke muziek- en streamingservices worden ondersteund door de Google Nest Hub? 

Hoe kan ik de Google Nest Hub gebruiken voor mijn TV en streamingservices? 

Hoe gebruik ik de praktische Google Nest Hub-functies?

Hoe kan ik mijn huis slimmer maken met de Google Nest Hub?

Technische specificaties

KleurGrijs
KleurLicht grijs
Gewicht (kg)0,6
Hoogte verpakking (cm)9
Lengte verpakking (cm)15
Gewicht verpakking (kg)1
Breedte verpakking (cm)9