Skip to content
GOOGLE Nest Hub Slimme speaker

GOOGLENest HubSlimme speaker

Compacte smart-display met luidspreker en 7”-touchscreen om smart-apparaten aan te sturen met Google Assistant. Ook in het Nederlands.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Google Nest Hub – compacte smart-display met 7”-touchscreen, luidspreker en voice-control

De Google Nest Hub is een compacte smart-display met geïntegreerde luidspreker en een 7”-touchscreen. Je kunt hem gebruiken om de TV, installatie, streamingservices en andere smart-apparaten aan te sturen via Google Assistant.

De Nest Hub past perfect op bijvoorbeeld je nachtkastje. En ’s ochtends kun je op het scherm snel je afspraken controleren of de weersverwachting bekijken. En als je een slim koffiezetapparaat hebt, kun je dat aanzetten zonder dat je uit bed hoeft te komen. ’s Avonds kun je via het scherm alle lampen uitdoen, en de lichtsensor past de helderheid automatisch aan de omgeving aan – zodat je er geen last van hebt als je ligt te slapen.

Je kunt de muziek en het volume regelen in verschillende kamers of van een bepaalde installatie. Er zijn al verschillende stereo- en surroundinstallaties, bijvoorbeeld van Denon en NAD, die werken met Google Assistant. En als je multiroom hebt, kun je de Google Nest Hub gebruiken met je HEOS-systeem, of wachten totdat Sonos Google Assistant activeert op hun luidsprekers.

Perfect om te multitasken in de keuken ‘Hé Google, laat even een recept van een chocoladetaart zien.’ De Google Nest Hub is heel handig als je in de keuken je handen vol hebt. Met een simpel commando kun je recepten op het scherm weergeven, de ingrediënten laten voorlezen of direct naar de instructies gaan.

En als je wilt weten hoe je deeg maakt, kun je snel een video opzoeken op YouTube. Je zegt gewoon: ‘Hé Google, laat even zien hoe je deeg maakt.’ De video wordt automatisch afgespeeld, waardoor je niet hoeft te stoppen met koken.

En als je gewoon even wilt weten wat er nog meer op het programma staat, zeg je ‘Hé Google, ga naar het begin’ en je krijgt je kalender, de weersverwachting en je herinneringen te zien.

De Google Nest Hub is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)9
Gewicht (kg)0,6
Gewicht verpakking (kg)1
Hoogte verpakking (cm)9
KleurGrijs
KleurLicht grijs
Lengte verpakking (cm)15