Skip to content
Overige

FLIC Smart Button

€ 15,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Handige knop voor draadloze bediening van je muziek, Sonos-luidsprekers, TV enz. En drie extra functies die je zelf kunt toevoegen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Flic Smart Button – handige knop voor draadloze bediening van muziek, Sonos-luidsprekers, TV en andere apparatuur

De Smart Button is een knop waarmee je muziek, TV en andere apparaten draadloos kunt bedienen. Je kunt er bovendien drie andere functies aan toewijzen via de Flic-app op je smartphone. En zo kun je al deze functies supersnel activeren, gewoon door op de knop te drukken.

Je bedient de Smart Button met één enkele of twee drukken op de knop, of door de knop ingedrukt te houden. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om muziek af te spelen, of nummers over te slaan of te pauzeren in je favoriete streaming-app. Maar je kunt er ook de verlichting mee regelen, bijvoorbeeld Philips Hue, of de contacten in je telefoonboek bellen – kies zelf maar!

Flic Hub – dingen slimmer doen Je kunt de Smart Button gebruiken via de Bluetooth op je smartphone – maar als je een echt intelligent systeem wilt, adviseren wij je om een Flic Hub te kopen. Dan kun je namelijk je Smart Buttons gebruiken, ook als je geen smartphone in de buurt hebt. En je kunt tot wel 60 knoppen combineren, allemaal met hun eigen instellingen.

De Flic Hub is bovendien voorzien van Wi-Fi om Sonos-luidsprekers aan te sturen. Zo heb je toegang tot alle functies die je normaal gesproken aanstuurt met de knoppen van je Sonos-luidspreker, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook koppelen aan je favoriete playlist op Spotify.

Je kunt de Flic Hub ook uitbreiden met een IR-blaster die de infrarode signalen van je installatie of TV-afstandsbediening kan leren. En zo creëer je dus een soort snelkoppeling naar de functies van je afstandsbediening. Let er wel op dat je de Flic Hub en IR-blaster redelijk dicht bij de TV moet plaatsen, zodat ze binnen bereik van het IR-signaal zijn.

De Flic Smart Button is verkrijgbaar in het wit, zwart of turquoise.

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,0065
Gewicht verpakking (kg)0,03