Skip to content
€ 55,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Flexson wandbeugel voor de Sonos SUB, een degelijke en nagenoeg onzichtbare oplossing voor muurbevestiging.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Flexson muurbeugel voor Sonos SUB - geeft je weer alle vloeroppervlak

de Flexson muurbeugel voor de SUB is een solide en onopvallende oplossing als je weer je vloer maximaal wilt gebruiken en je Sonos SUB aan de muur wilt hangen. De beugel is vrijwel onzichtbaar als de subwoofer wordt gemonteerd, en als het nodig zou zijn, kun je de subwoofer gewoon snel weer afnemen.

De muurbevestiging heeft een solide constructie van 3 mm dik staal, dat aan de muur wordt bevestigd. De Sonos SUB wordt vervolgens opgehangen in het daarvoor bestemde deel.

De Flexson muurbeugels voor Sonos apparatuur zijn vervaardigd van hoge kwaliteit staal. Deze speciaal voor de Sonos SUB vervaardige muurbevestiging vormt een nette, onzichtbare montage-oplossing. Door de rubberen isolatie worden trillingen tot een absoluut minimum teruggebracht. Flexson beugels zijn speciaal vervaardigs voor de draadloze Sonos apparatuur, om deze handig te kunnen plaatsen waar dit je het beste bevalt. Montage van de SUB tegen de muur maar de vloer weer vrij voor andere toepassingen. De 3 mm dikke constructie zorgt voor een betrouwbare bevestiging. Ontworpen en verbaardigd in de UK. De eenvoudige haak-bevestiging maakt het ophangen en afnemen een fluitje van een cent, waarbij het rubberen dempingsmateriaal trillingen en resonatie help voorkomen.

 

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

  • Discrete bevestiging voor de SONOS Subwoofer Maakt vloerruimte vrij en vermindert rommel 3 mm dikke stalen constructie voor zeer stevige bevestiging Ontworpen en vervaardigd in de UK Eenvoudige haak-bevestiging - snelle installatie/verwijdering

Tegens

    Video's over de SUB