Skip to content
Afstandsbediening

DIVERSE iPort xPRESS

€ 119,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De muziek en het volume van je Sonos regelen met een simpele druk op de knop. Compacte Wi-Fi-afstandsbediening. Werkt overal. Voor Apple iOS.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

iPort xPRESS – compacte en eenvoudige afstandsbediening voor je Sonos-systeem

De xPRESS is een geniale en ultracompacte Wi-Fi-afstandsbediening voor je Sonos-systeem. Via een paar slimme knoppen kun je de muziek en het volume in elke kamer regelen. Je hoeft dus geen smartphone of Sonos-app meer bij de hand te hebben, en dat kan heel handig zijn: bijvoorbeeld als je de muziek wilt stoppen omdat je gebeld wordt.

Er zijn veel Sonos-afstandsbedieningen, maar die zijn vrijwel allemaal gebaseerd op Bluetooth-technologie en werken met een iPhone of iPad. En dat betekent dat al deze afstandsbedieningen niet werken als je iPhone/iPad leeg is, of als je buiten Bluetooth-bereik bent.

De xPRESS staat via Wi-Fi echter in direct contact met het Sonos-systeem, zodat je altijd een stabiele verbinding hebt. De geïntegreerde accu is goed voor 1 - 2 maander gebruik en eenvoudig op te laden. De Micro USB-oplaadkabel krijg je erbij.

Werkt overal Je kunt de xPRESS natuurlijk in de hand houden, maar je kunt hem ook aan de muur bevestigen. Hij heeft een geïntegreerde magneet, zodat je hem ook op de deur van de koelkast kunt hangen, aan je installatie of op andere plekken met een magnetisch oppervlak. Of je gebruikt het handige, compacte ophangsysteem met geïntegreerde magneetplaat.

De xPRESS is samen met Sonos ontwikkeld, zodat je kunt rekenen op maximaal bedieningsgemak en perfecte stabiliteit. De software en functies worden geüpgraded samen met de rest van het Sonos-systeem.

De xPRESS is verkrijgbaar in het wit. Inclusief Micro USB-oplaadkabel.

Let op: De afgebeelde decoratieplaat is niet inbegrepen.

Hier kun je zien hoe je de iPort xPRESS kunt gebruiken.

 Eenvoudige installatie en meer dan genoeg mogelijkheden Je voert de initialisatie één keer uit via de bijbehorende iPort Connect-app (iOS). Dat duurt een paar minuten en daarna kun je de xPRESS precies instellen zoals jij dat wilt, op basis van je kamers en je favoriete muziek.

In principe kun je de xPRESS als gewone afstandsbediening gebruiken. Hij heeft een PLAY/PAUZE-knop om de muziek aan en uit te zetten. En hij heeft knoppen om het volume te regelen, en een SKIP-knop om nummers over te slaan.

Je kunt met de xPRESS één luidspreker of een hele Sonos-groep aansturen, internetradiozenders instellen en afspeellijsten voor het hele gezin invoeren – en kunt heel eenvoudig wisselen door op de ster-knop te drukken. Het is dus een heel slim apparaatje. En als je dezelfde eenvoudige bediening ook voor andere kamers wilt, kun je extra xPRESS'en toevoegen aan je systeem.

Technische specificaties

KleurWit
KleurWit
Gewicht (kg)0,24
Hoogte verpakking (cm)13
Lengte verpakking (cm)7
Gewicht verpakking (kg)0,24
Breedte verpakking (cm)3