Skip to content
€ 2.590,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Exclusieve Bluetooth-luidspreker met goed geluid en veel vermogen, voor mensen die alleen het allerbeste willen – in één apparaat. Gedetailleerd geluid en een diepe bas die je middenrif laat trillen. Zijkanten bedenkt met 22-karaats roségoud.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Devialet Gold Phantom – high-end Bluetooth-luidspreker met schitterend geluid, veel vermogen en een luxe ontwerp

De Gold Phantom is een superexclusieve Bluetooth-luidspreker met een schitterend geluid en extreem veel vermogen. Hij combineert geavanceerde technologie met een exclusief, luxe ontwerp dat de Bluetooth-luidsprekers van Devialet onderscheidt van alle andere merken.

De Gold Phantom is gemaakt van metaal met een luxe finish en de zijkanten zijn bedekt met 22-karaats roségoud. De legendarische behuizing van de Phantom-serie is zo ontwikkeld dat hij opgewassen is tegen extreem hoge interne druk.

De geïntegreerde versterker heeft een vermogen van wel 4.500 watt – wat natuurlijk krankzinnig veel is voor een Bluetooth-luidspreker. Hij heeft een geavanceerde tweeter van titanium en twee basspeaker met een extreem grote membraanbeweging, voor een verbluffend geluid en een diepe bas die je middenrif laat trillen.

De Gold Phantom is verkrijgbaar in het wit.

Accessoires voor de DEVIALET Gold Phantom

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)20-20.000 Hz
Versterker4500 watt