Skip to content
Comply
Schuimdopjes (set)

Comply TrueGrip Sennheiser M

€ 20,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Comply-schuimdopjes die je in-ear True Wireless-hoofdtelefoon van Sennheiser meer comfort en beter geluid geven.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Comply TrueGrip Sennheiser M – oordopjes van traagschuim voor je in-ear True Wireless-hoofdtelefoon van Sennheiser

  • ze niet uitvallen, ook niet bij heftige bewegingen
  • je meer bas hoort
  • je langer kunt luisteren zonder dat je oren moe of geïrriteerd raken
  • je geen last hebt van omgevingsgeluiden, maar nog wel het verkeer kunt horen
  • er geen zweet, stof en water in je oordopjes komen, dankzij het geïntegreerde filter

De TrueGrip Sennheiser M zijn losse oordopjes die je kunt gebruiken als vervanging van de siliconen oordopjes die standaard bij een Sennheiser in-ear True Wireless-hoofdtelefoon worden geleverd. Ze zijn gemaakt van het unieke Comply-traagschuim en vormen zich perfect naar je gehoorgang. Dit betekent dat.

Met de TrueGrip Sennheiser M weet je zeker dat je Sennheiser-hoofdtelefoon nóg beter klinkt, in iedere situatie. Ze zijn namelijk voorzien van een rubberen binnenkant, zodat ze goed vastzitten op jouw hoofdtelefoon.

Comply heeft de TrueGrip Sennheiser M-oordopjes een stuk korter gemaakt dan zijn gewone oordopjes, zodat je hoofdtelefoon nóg beter contact maakt met je oren en niet uitvalt.

De TrueGrip Sennheiser M past bij de Sennheiser MOMENTUM

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 

Comply-traagschuim – uniek materiaal met eindeloos veel voordelen

De technologie achter het Comply-schuim dateert uit de jaren 1980, toen een groep wetenschappers bij 3M onder leiding van biochemicus Bob Oliveira het basisprincipe achter dit materiaal ontdekte. In 1990 kocht Oliveira de rechten op deze technologie en begon hij zijn eigen bedrijf: Hearing Components.

Na jarenlang onderzoek ontwikkelde zijn team het Comply-materiaal, dat echt perfect is voor oordopjes. Het bedrijf heeft ook een speciale afdeling die producten voor bijvoorbeeld de politie en het leger produceert. Een bewijs temeer dat Comply niet zomaar een stukje rubber is; het is een hightech materiaal dat precies en perfect doet wat het moet doen.

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 

Accessoires voor de Comply TrueGrip Sennheiser M

Technische specificaties

KleurZwart
KleurMedium
Gewicht (kg)0,1
Hoogte verpakking (cm)5
Lengte verpakking (cm)14
Gewicht verpakking (kg)0,19
Breedte verpakking (cm)12