Skip to content
Clic C31 Stoffen deur

ClicC31Stoffen deur

Berg je installatie netjes op. Dit elegante stoffen deurtje laat de signalen van de afstandsbediening en het geluid door. Verschillende kleuren.
Latte
stuk(s)€ 180,00
Niet op voorraad

Bekijk ze hier:

Beschrijving

clic C31 – stoffen deurtjes voor clic-meubels

Met de elegante stoffen deurtjes van de clic-meubels blijft je hele installatie – inclusief luidsprekers en subwoofer – netjes uit het zicht. Deze stoffen deurtjes laten het geluid en de infrarode signalen van je afstandsbediening namelijk gewoon door. Dus jij krijgt je installatie – en je partner hoeft hem niet te zien!

De scharnieren zitten aan de zijkant en je kunt zelfs kiezen of ze links- of rechtsom opengaan. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met houten deurtjes en lades – en sommige compartimenten van het clic-systeem kun je ook gewoon openlaten.

De clic C31 past bij de clic 311 en 312.

De stoffen deurtjes van clic zijn verkrijgbaar in het zilver, wit, zwart, donkerblauw, bruin, olijfgroen, rood, bordeaux, beige, stoffig blauw, grijs.

Let op: de lichte stoffen deurtjes zijn relatief gevoelig voor vuil. Daarom adviseert clic om donkere deurtjes te kiezen als je ze vaak open en dicht doet.

Technische specificaties

KleurLatte

Accessoires voor de Clic C31

Clic 311
Meubels
€ 860,00 / stuk(s)
Clic 312 Meubels
Clic 312
Meubels
€ 1.270,00 / stuk(s)