Skip to content
Clic C22

ClicC22

Berg je installatie netjes op. Dit elegante stoffen deurtje laat de signalen van de afstandsbediening en het geluid door. Kantelt naar voren open. Verschillende kleuren.
Olive Green
stuk(s)€ 370,00
Niet op voorraad
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

clic C22 – stoffen deurtjes voor clic-meubels

Met de elegante stoffen deurtjes van de clic-meubels blijft je hele installatie – inclusief luidsprekers en subwoofer – netjes uit het zicht. Deze stoffen deurtjes laten het geluid en de infrarode signalen van je afstandsbediening namelijk gewoon door. Dus jij krijgt je installatie – en je partner hoeft hem niet te zien!

De scharnieren zitten aan de onderkant waardoor het front naar voren openkanteld . Je kunt ze natuurlijk ook combineren met houten deurtjes en lades – en sommige compartimenten van het clic-systeem kun je ook gewoon openlaten.

De clic C22 past bij de clic 220, 221 en 222.

De stoffen deurtjes van clic zijn verkrijgbaar in het zilver, wit, zwart, donkerblauw, bruin, olijfgroen, rood, bordeaux, beige, stoffig blauw, grijs.

Let op: de lichte stoffen deurtjes zijn relatief gevoelig voor vuil. Daarom adviseert clic om donkere deurtjes te kiezen als je ze vaak open en dicht doet.

Technische specificaties

KleurOlive Green