Skip to content
Clic
Meubels

Clic 241 Center

€ 2.490,00stuk
Zwart
Verwachte levertijd 3-8 weken
Berg je installatie netjes op. Dit elegante stoffen deurtje laat de signalen van de afstandsbediening en het geluid door. Verschillende kleuren.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Exclusief en functioneel hifi-meubel

We staan altijd voor je klaar

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en je bent natuurlijk altijd welkom in een van onze winkels of bij onze klantenservice voor tips en advies. De meubels van clic worden met de hand en op bestelling gemaakt en kant-en-klaar afgeleverd.

clic – innovatieve hifi-meubels van topniveau

De meubels van clic worden in Denemarken gemaakt en zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar functionaliteit, design en een finish van topniveau. Deze exclusieve meubels zorgen ervoor dat moderne audio- en videoapparaten zich van hun allerbeste kant laten zien. Dankzij het elegante ontwerp en de eindeloze combinatiemogelijkheden vind je altijd een clic-oplossing die past bij je installatie en interieur.

De meubels van clic zijn uitermate flexibel en zitten boordevol innovatieve details. En ze bieden keuze uit verschillende elegante en functionele accessoires. De modulaire constructie zorgt ervoor dat je alles precies kunt combineren zoals jij dat wilt. De meubels kunnen op de vloer staan, op voetjes of op wieltjes, je kunt ze stapelen of aan de muur hangen, naast elkaar of boven elkaar – kies zelf maar. En vergeet vervelende kabels en vreselijke kleuren – clic is een heel goed doordacht systeem. Zie bijvoorbeeld de elegante magneetsluitingen van de deurtjes, die ervoor zorgen dat je geen handgrepen meer nodig hebt.

Wil je jouw installatie zien – of alleen horen? clic is de ideale oplossing voor mensen die dromen van een serieuze, full-size installatie, maar het huis delen met iemand die geen zin heeft om de hele dag tegen apparaten en luidsprekers aan te kijken. De meubels van clic hebben een standaardbreedte van 43 cm en zijn dus groot genoeg voor de meeste hifi-apparatuur en alle bijbehorende kabels. Je kunt kiezen uit modules met een diepte (buitenmaat) van 37, 45 en 55 cm.*

En je kunt de hele installatie – inclusief centre-channel luidsprekers of een subwoofer – wegbergen achter elegante deurtjes van textiel die zowel geluid als de signalen van de afstandsbediening doorlaten. Jij krijgt je droominstallatie – en je partner hoeft hem niet te zien!

Supernauwkeurig en een supersolide constructie

De meubels van clic zijn exclusief tot in de kleinste details. Waar de meeste fabrikanten spaanplaat van 16 mm dik gebruiken, zijn de clic-meubels gemaakt van supersolide MDF met een dikte van 22 mm dat uit één plaat wordt gevouwen en vervolgens met deuvels in elkaar wordt gezet. Deze vouwtechniek wordt ook voor luidsprekers gebruikt en geeft een veel betere verbinding dan met afzonderlijke platen. MDF-platen zijn bovendien heel sterk en stevig, zodat ze moeiteloos een serieus hifi-systeem kunnen dragen.

En als je echt zware apparatuur op langere planken (model 221 en 222) wilt plaatsen, kun je extra steunbeugels kopen. Dat dit een heel stevig systeem is, blijkt ook uit het feit dat de achterwand van de clic-meubels niet dragend is. Je kunt hem dus gemakkelijk weghalen, bijvoorbeeld als je wat extra diepte nodig hebt.

Exclusieve finish met perfecte montage

De clic-meubels zijn zelfs zo exclusief dat ze zowel vóór als na de montage gelakt worden. Dit zorgt ervoor dat de superstrakke hoekverbindingen zo goed als onzichtbaar zijn, wat meteen ook verklaart waarom de finish er zo verschrikkelijk goed uitziet.

Geen last meer van kabels Kabels kunnen echt heel irritant zijn als je een installatie aan het oog wilt onttrekken. Maar met clic kun je alle kabels perfect organiseren. Je kunt ze achter de achterwand van het ene compartiment doortrekken naar het andere compartiment. En je kunt kiezen uit verschillende kabeldeksels, zodat je altijd de meest elegante oplossing krijgt. Ook heeft clic een bijpassende kabelgoot ontwikkeld, zodat je bijvoorbeeld de kabels naar je flatscreen kunt wegwerken.

Modulaire constructie met eindeloze combinatiemogelijkheden

De modulaire opbouw biedt eindeloos veel mogelijkheden om de clic-oplossing te vinden die bij jou past. Als je bijvoorbeeld een meubel nodig hebt met vier modules, kun je zelf kiezen uit 2+2 of 3+1. Zo worden de scheidingswanden en de gaten voor de kabels altijd perfect geplaatst.

Deze modulaire oplossing kan bijvoorbeeld erg handig zijn als de TV boven het meubel hangt. En of je nu voor hout of textiel kiest, de scharnieren zijn hoe dan ook zo geplaatst dat je zelf kunt bepalen of de deurtjes links- of rechtsom opengaan. Je kunt sommige compartimenten natuurlijk ook gewoon openlaten.

De legplanken kun je op verschillende hoogtes plaatsen en de lades hebben een indeling met ruimte voor je CD’s, films en games. Je kunt ze helemaal uittrekken, zodat je ook bij de spullen kunt die helemaal achterin liggen.

De ideale maatoplossing

Elk clic-meubel wordt geleverd met legplanken en achterwand. In de bovenkant is helemaal achteraan in het midden een standaard kabelopening uitgefreesd. Verder kun je natuurlijk kiezen uit verschillende kabeldeksels, planken, lades, deurtjes, voetjes enz. Op die manier stel je helemaal zelf je eigen meubel samen.

Zodra je bestelling binnen is, zoekt clic alles wat je nodig hebt, zet het in elkaar en levert een kant-en-klaar en grondig gecontroleerd eindproduct. Zo weet je zeker dat het meubel op alle punten voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van clic, en dat je zelf niet met een schroevendraaier aan de slag hoeft. Let er wel op dat deze exclusieve aanpak een wat langere levertijd oplevert dan bij standaardproducten, meestal een paar weken.

* Let erop dat je clic-module diep genoeg is voor je apparatuur, inclusief knoppen, kabels en stekkers.