Skip to content

ClasseClassé Sigma MonoEindversterker

Stevige mono eindversterker met de geluids- en bouwkwaliteit uit de referentie-klasse. Stuur moeiteloos zelfs de zwaarste luidspreker aan.
stuk(s)€ 4.250,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

CLASSÉ SIGMA MONO –  krachtige 350 WATT HIGH-END EINDVERSTERKER MET EEN UNIEKE GELUIDSKWALITEIT EN OPTIMALE EFFICIËNTIE

De Sigma MONO is een unieke high-end mono eindversterker met een vermogen van 350 watt (8ohm). Hij combineert een extreem heldere en gedetailleerde weergave met een massief vermogen, minimaal stroomverbruik en minieme warmteontwikkeling, en dat alles in een relatief compact formaat. De stabiele voeding levert zonder probleem meer dan 1000 watt en de 350 watt verdubbelt bij 4 ohm, wat genoeg zegt over het enorme vermogen van deze eindversterker.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de unieke manier waarop Classé de klasse D switching-technologie toepast. Hierdoor wist het een versterker te bouwen met een extreem hoog rendement, die tot wel 90% van de energie naar de luidsprekers stuurt, waardoor de warmteontwikkeling echt minimaal blijft.

De Sigma MONO, AMP2 en de 5-kanaals AMP5 sluiten perfect aan bij Classé’s eigen voorversterker/processor, de Sigma SSP MK2, maar deze schitterende versterker werkt natuurlijk ook prima met de high-end voorversterkers van andere fabrikanten.

Een muzikale ervaring zonder vervorming Klasse D is natuurlijk niet nieuw, maar Classé is een van de eerste fabrikanten die met deze technologie een kwaliteitsniveau heeft bereikt waar ook ultrakritische high-end liefhebbers tevreden mee zullen zijn. De sigma MONO heeft een neutrale, transparante en dynamische weergave, zonder dat het geluid klinisch of ‘digitaal’ klinkt. Met andere woorden, je krijgt het beste uit het switching-principe, maar dan zonder de nadelen die dit principe met zich meebrengt. Zelfs als je een echte purist bent die zweert bij analoge versterkers, moet je de Sigma MONO echt eens ervaren!

Uitstekende bediening en praktische details De componenten van Sigma zien er natuurlijk schitterend uit in een hifi-meubel, maar je kunt ze ook in een rack monteren als je dat liever wilt. Je hoeft hiervoor alleen de zijpanelen los te schroeven, ze 180 graden te draaien en weer vast te schroeven. Zo krijg je heel eenvoudig een rackmount aan de voorkant! 

Kom eens langs en ervaar de Sigma-serie in een van onze geselecteerde high-end winkels. Dan kun je zelf horen hoe goed geluid kan klinken, zonder dat het een vermogen kost. 

De Sigma MONO is verkrijgbaar in het zwart.

Highlights

 • Kan vrijwel alle luidsprekersystemen aan
 • Extreem helder en gedetailleerd geluid
 • Hyperefficiënte klasse D-constructie minimaliseert stroomverbruik en warmteontwikkeling
 • Gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen (XLR)
 • Elegant en stevig ontwerp
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

 • Prachtig helder en transparant geluid
 • Kan vrijwel alle luidsprekersystemen aan
 • Erg laag stroomverbruik voor dit vermogen
 • Gebalanceerde en ongebalanceerde ingang (XLR/RCA)
 • Zeer elegant, robuust en relatief compact ontwerp
 • Kan gecombineerd worden met Sigma SSP MK2 / AMP2 / AMP5 voor stereo en home cinema