Skip to content

Echte
hi-fi
voor een vriendelijke prijs

De FORUS-serie van Argon Audio bestaat uit goed gebouwde hi-fi-luidsprekers die uitstekende geluidskwaliteit bieden. Een perfecte keuze voor systemen in de budgetklasse.

Als je van muziek houdt, ben je het aan jezelf verplicht om ervan te genieten in de juiste kwaliteit. De FORUS serie van het Deense Argon Audio zijn echte hifi luidsprekers die je een geweldige muziekervaring kunnen bieden zonder dat ze meer kosten dan absoluut noodzakelijk is.

Je kunt de FORUS speakers gebruiken met een traditioneel hifi-systeem of een compact streaming muzieksysteem van bijvoorbeeld Bluesound, Denon of Sonos. Op deze manier krijg je alle slimme draadloze opties, en is de geluidskwaliteit vele malen beter dan wat je krijgt met draadloze alles-in-één luidsprekers.

Groots geluid
Weinig geld

FORUS-systemen met
geweldig geluid

FORUS zijn echte hifi-luidsprekers die u geweldige muziekervaringen kunnen bieden zonder meer te kosten dan absoluut noodzakelijk is.

 • Echte hifi voor een kleine prijs
 • Modellen voor vloer, wand en plank
 • Stijlvol Scandinavisch ontwerp in verschillende kleuren
 • Kan worden gebruikt voor muziek, tv-geluid en thuisbioscoop
 • Past perfect bij systemen in de budgetklasse
 • 10 jaar garantie
 • 60 dagen bedenktermijn

  Wil je nog meer en betere bas, dan kun je die aanvullen met een losse subwoofer, bijvoorbeeld een van Argon Audio's eigen MALMÖ modellen. Kom naar HiFi Klubben en ervaar luxe voor een schappelijke prijs!
 • MALMÖ
  SUBWOOFERS

  De subwoofer
  Geweldig geluid
  voor uw systeem

  Met een subwoofer krijg je de diepe en dynamische bas die je kent van concerten en bioscopen. Als je lichaam meeluistert, wordt alles leuker en veel realistischer, zelfs thuis in je eigen woonkamer. Kom en ervaar echte bas bij HiFi Klubben - dan ben je goed op weg naar een veel vettere ervaring bij zowel muziek als TV.

  Luisteren
  voordat je iets koopt

  Kom eens langs bij HiFi Klubben, dan laten wij je zien wat je allemaal kunt doen met een subwoofer. Je zult ervan versteld staan wat een verschil dat maakt! Zelfs als je al een goed paar luidsprekers hebt staan.
  Winkels