Skip to content

Exclusieve
draadloze
vrijheid

De Pi5 en Pi7 van Bowers & Wilkins hebben overal ter wereld schitterende recensies gekregen. En nu staat de nieuwe S2-generatie klaar om je nog beter geluid en nog meer draadloze vrijheid te geven.

De compacte True Wireless-oordopjes zijn in no-time een onmisbaar accessoire geworden voor iedereen die vaak en lang onderweg is. Je kunt altijd muziek luisteren of je telefoon opnemen, of je nu op reis, aan het sporten of op je werk bent. En als je ze dan toch overal mee naartoe neemt, waarom zou je dan niet kiezen voor een nóg beter model?

Verwen jezelf met
Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Pi5 S2 Draadloze in-ear hoofdtelefoon
Bowers & Wilkins Pi5 S2
Draadloze in-ear hoofdtelefoon
€ 199,00 / set
20
Schitterend geluid voor muziek en telefoongesprekken.

De nieuwe S2-versie van de Bowers & Wilkins Pi5 en Pi7 zijn misschien wel de mooiste in-ears die je ooit hebt gezien. Het ontwerp en de finish zijn echt van een ongekend niveau, en beide modellen hebben een schitterend geluid voor muziek en telefoongesprekken. De Pi5 S2 is schitterend – de Pi7 S2 is onvergetelijk. Kies zelf maar!

Welk
model
moet ik kiezen?

Hier kun je zien wat de belangrijkste verschillen en overeenkomsten zijn tussen de Pi7 S2 en de Pi5 S2. Uitgebreide informatie over de functies vind je op de productpagina’s van beide modellen.

Bowers & Wilkins
een echte hifi-traditie

De luidsprekers van het Britse merk Bowers & Wilkins zijn al decennialang een vast onderdeel van het interieur van de allerbeste opnamestudio’s ter wereld, waaronder de legendarische Abbey Road Studios in Londen. Die ervaring helpt het merk om de kwaliteit van hun producten steeds verder te verbeteren, ongeacht de prijs. En dat geldt ook voor de koptelefoons waarmee Bowers & Wilkins deze trotse traditie voortzet.

Of je nu van akoestische of elektronische muziek houdt, met een koptelefoon van Bowers & Wilkins zit je altijd goed. Met hun baanbrekende geluid, ontwerp en finish lopen ze altijd voorop – met hun in-ears, maar ook met hun schitterende fullsize modellen. De beste keuze voor echte muziekliefhebbers.

Ontdek de
topkwaliteit
van Bowers & Wilkins