Skip to content

Probeer
B&O-multiroom
nu 100 dagen gratis

Bang & Olufsen is wereldwijd beroemd vanwege hun prachtige design, geweldige afwerking en schitterende geluidskwaliteit. En nu krijg je ook nog eens 100 dagen retourrecht op geselecteerde Beosound-multiroomluidsprekers. Deze aanbieding geldt voor alle bestellingen t/m 31 mei.

Multiroom van B&O heeft Chromecast built-in en AirPlay 2: twee geniale manieren om muziek en geluid via een smartphone, tablet of computer te streamen naar je installatie. De meeste muziek-apps (Spotify, TIDAL, Deezer, YouTube enz.) zijn compatibel met deze systemen. Druk dus op het icoontje en je kunt meteen genieten van je favoriete muziek. Ook krijg je Spotify Connect, waarmee je kunt kiezen uit miljoenen nummers met de bekende en vertrouwde Spotify-app.

Actievoorwaarden:

Het product moet besteld of gekocht worden binnen de actieperiode van 12 april 2021 tot en met 31 mei 2021. De retourperiode van 100 dagen geldt vanaf de factuurdatum. Het product moet worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin het werd geleverd, in de originele verpakking en met alle accessoires en andere inhoud in de doos.