Skip to content

Ook tijdens de lockdown staan we voor je klaar! - Onze winkels zijn gesloten maar bereikbaar via telefoon en mail

De sluiting van niet-essentiële winkels treft ons ook en vanzelfsprekend houden wij ons strikt aan de overheidsmaatregelen. Maar we weten ook dat muziek een helende werking kan hebben – zeker in moeilijke tijden als deze. Daarom zullen we er alles aan doen om je te blijven voorzien van goed geluid.

Online bestellingen en leveringen
Uiteraard staat onze webshop voor je klaar. Niet alleen voor het plaatsen van bestellingen, die veilig door onze vervoerders bij je thuis afgeleverd worden, maar ook voor hulp en advies op afstand. Onze telefoonlijnen staan open, maar we zijn ook bereikbaar via chat, WhatsApp en mail. We kunnen veel artikelen uit voorraad leveren en bij je thuis laten bezorgen. Ook in deze bijzondere tijden wil je thuis kunnen genieten van je droominstallatie of droomtelevisie.

Onze dertien winkels zijn bereikbaar
Ook ons winkelpersoneel is tijdens reguliere openingstijden beschikbaar per mail of telefoon en zelfs via videobellen (Skype, Facetime, Google Meet, etc). We laten je niet in de steek!

KLIK HIER VOOR E-HULP

KLIK HIER VOOR DE OPENINGSTIJDEN

Reeds geplaatste bestellingen via onze winkels zullen we zo snel mogelijk na binnenkomst bij je bezorgen. De winkel waar jouw bestelling is geplaatst zal hierover contact met je opnemen en een bezorgmoment met je afspreken. Uiteraard volgens alle geldende corona-regels.

Click & Collect
Wil je iets bestellen via de webshop en afhalen bij de winkel? Dat kan helaas momenteel niet. Maar we laten je natuurlijk niet zitten! Plaats je bestelling online, kies voor “afhalen in de winkel” en jouw HiFi Klubben vestiging neemt contact met je op over snelle en veilige levering bij jou thuis! Zo kan je thuis snel genieten van je nieuwe aanwinst. Helaas is het momenteel niet mogelijk om retouren via onze winkels te verwerken, maar aangezien ieder lid van onze klantenclub 60 dagen 'buy & try' heeft is hier geen haast bij. Uiteraard gaan we soepel om met de retourtermijn!

Installatieafspraken met onze buitendienst medewerkers
Reeds gemaakte installatieafspraken met onze buitendienst medewerkers gaan gewoon door volgens planning – met de benodigde voorzorgsmaatregelen zoals voorgeschreven door de overheid. Als je vragen hebt over je afspraak neem dan contact op met de desbetreffende HiFi Klubben vestiging. De winkels zijn telefonisch bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Retouren
Vanwege de winkelsluitingen is het tot en met 9 februari 2021 niet mogelijk om artikelen te retourneren via de winkels. Maar geen paniek, je hebt als lid van de HiFi Klubben klantenclub al 60 dagen ‘buy & try’, dus tijd genoeg. En uiteraard gaan we soepel om met deze toch al ruime retourtermijn.

Wil je een artikel toch voor 19 januari retourneren gebruik dan het retourformulier. We verzoeken je echter om pas na 9 januari 2021 artikelen retour te sturen om zo een bijdrage te leveren aan het verminderen van de werkdruk bij PostNL.

Gratis e-hulp afspraak maken

We worden momenteel allemaal aangemoedigd om zo veel mogelijk thuis te blijven. Maar als jij niet naar HiFi Klubben kan komen, dan komen wij naar jou toe – via de telefoon of een videoverbinding, bijvoorbeeld met Facetime of Skype.
Boek gratis e-hulp