Skip to content

ONZE WINKELS ZIJN GEOPEND

Onze winkels zijn geopend!

Wil je verzekerd zijn van persoonlijk advies en een luisterdemo op maat op een tijdstip wat jou uitkomt? Maak dan een persoonlijke afspraak met je dichtstbijzijnde HiFi Klubben vestiging via mail of telefoon!

Je voordelen:

  • Géén wachttijd
  • Directe ontvangst door een van onze adviseurs met een persoonlijk advies voor de oplossing die het beste bij jouw wensen en situatie past. 
  • Een demonstratie op maat!

KLIK HIER VOOR DE WINKELGEGEVENS

Click & Collect
Wil je iets bestellen via de webshop en afhalen bij de winkel? Dat kan via Click & Collect! Plaats je bestelling online, kies voor “afhalen in de winkel” en jouw HiFi Klubben vestiging neemt direct contact met je op als je bestelling klaar staat. Zo kan je thuis snel genieten van je nieuwe aanwinst.

Online bestellingen en leveringen
Uiteraard staat onze webshop voor je klaar. Niet alleen voor het plaatsen van bestellingen, die veilig door onze vervoerders bij je thuis afgeleverd worden, maar ook voor hulp en advies op afstand. Onze telefoonlijnen staan open, maar we zijn ook bereikbaar via chat, WhatsApp en mail. We kunnen veel artikelen uit voorraad leveren en bij je thuis laten bezorgen. Ook in deze bijzondere tijden wil je thuis kunnen genieten van je droominstallatie of droomtelevisie.

Onze dertien winkels zijn bereikbaar
Ook ons winkelpersoneel is tijdens reguliere openingstijden beschikbaar per mail of telefoon en zelfs via videobellen (Skype, Facetime, Google Meet, etc). We laten je niet in de steek!

KLIK HIER VOOR E-HULP

KLIK HIER VOOR DE OPENINGSTIJDEN

Installatieafspraken met onze buitendienst medewerkers
Reeds gemaakte installatieafspraken met onze buitendienst medewerkers gaan gewoon door volgens planning – met de benodigde voorzorgsmaatregelen zoals voorgeschreven door de overheid. Als je vragen hebt over je afspraak neem dan contact op met de desbetreffende HiFi Klubben vestiging. De winkels zijn telefonisch bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Maak gratis een
e-hulp
afspraak

We worden momenteel allemaal aangemoedigd om zo veel mogelijk thuis te blijven. Maar als jij niet naar HiFi Klubben kan komen, dan komen wij naar jou toe – via de telefoon of een videoverbinding, bijvoorbeeld met Facetime of Skype.
Boek gratis e-hulp