Skip to content

VANAF 3 MAART 2021 ZIJN ONZE 13 WINKELS WEER OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN. 

Vanaf 3 maart 2021 kunnen we weer doen waar we goed in zijn: onvergetelijke, kippenvel bezorgende demonstraties geven in onze winkels! Zoals bekend alleen op afspraak en volgens de regels zoals ingesteld door de overheid.

Afspraken in de winkel
Ben je op zoek naar een nieuwe audio installatie of een nieuwe televisie? Vanaf 3 maart 2021 kan je weer terecht in je favoriete HiFi Klubben winkel alwaar onze gemotiveerde medewerkers klaar staan om je die onvergetelijk demonstratie te geven en je goed te adviseren.

Maak telefonisch een afspraak met je favoriete HiFi Klubben winkel en we plannen met het grootst mogelijke plezier een tijdstip voor je in. Hierbij gelden de door de overheid ingestelde regels voor winkelbezoeken in relatie tot de beschikbare oppervlakte van de winkel en minimaal 4 uur van tevoren een afspraak maken. Verder geldt natuurlijk: 1,5 meter afstand houden, alle hygiëne maatregelen in acht nemen, een mondkapje dragen en we verzoeken je om niet te komen als je klachten hebt.

Click & Collect
Wil je iets bestellen via de webshop en afhalen bij de winkel? Dat kan via Click & Collect! Plaats je bestelling online, kies voor “afhalen in de winkel” en jouw HiFi Klubben vestiging neemt contact met je op een tijdslot voor het afhalen te overleggen. Zo kan je thuis snel genieten van je nieuwe aanwinst. Helaas is het momenteel niet mogelijk om retouren via onze winkels te verwerken, maar aangezien ieder lid van onze klantenclub 60 dagen 'buy & try' heeft is hier geen haast bij. Uiteraard gaan we soepel om met de retourtermijn!

Online bestellingen en leveringen
Uiteraard staat onze webshop voor je klaar. Niet alleen voor het plaatsen van bestellingen, die veilig door onze vervoerders bij je thuis afgeleverd worden, maar ook voor hulp en advies op afstand. Onze telefoonlijnen staan open, maar we zijn ook bereikbaar via chat, WhatsApp en mail. We kunnen veel artikelen uit voorraad leveren en bij je thuis laten bezorgen. Ook in deze bijzondere tijden wil je thuis kunnen genieten van je droominstallatie of droomtelevisie.

Onze dertien winkels zijn bereikbaar
Ook ons winkelpersoneel is tijdens reguliere openingstijden beschikbaar per mail of telefoon en zelfs via videobellen (Skype, Facetime, Google Meet, etc). We laten je niet in de steek!

KLIK HIER VOOR E-HULP

KLIK HIER VOOR DE OPENINGSTIJDEN

Installatieafspraken met onze buitendienst medewerkers
Reeds gemaakte installatieafspraken met onze buitendienst medewerkers gaan gewoon door volgens planning – met de benodigde voorzorgsmaatregelen zoals voorgeschreven door de overheid. Als je vragen hebt over je afspraak neem dan contact op met de desbetreffende HiFi Klubben vestiging. De winkels zijn telefonisch bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Retouren
Vanwege de winkelsluitingen is het niet mogelijk om artikelen te retourneren via de winkels. Maar geen paniek, je hebt als lid van de HiFi Klubben klantenclub al 60 dagen ‘buy & try’, dus tijd genoeg. En uiteraard gaan we soepel om met deze toch al ruime retourtermijn.

Wil je een artikel toch retourneren gebruik dan het retourformulier.

Gratis
e-hulp
afspraak maken

We worden momenteel allemaal aangemoedigd om zo veel mogelijk thuis te blijven. Maar als jij niet naar HiFi Klubben kan komen, dan komen wij naar jou toe – via de telefoon of een videoverbinding, bijvoorbeeld met Facetime of Skype.
Boek gratis e-hulp