Skip to content

Onze winkels zijn open -
Bekijk hieronder onze maatregelen en aangepaste openingstijden 

De winkels van de HiFi Klubben zijn allemaal open - en we nemen gepaste maatregelen. De situatie rond coronavirus / COVID-19 heeft voor ons allemaal nieuwe en grote uitdagingen gecreƫerd. Bij HiFi Klubben passen we ons daarom voortdurend aan de nieuwe omstandigheden aan. Onze winkels zijn gewoon open en je kunt nog steeds veilig en snel bij ons winkelen, of je nu persoonlijk een winkelbezoekt of online bestelt.

We vinden het fijn als je in deze tijd een bezoek brengt aan een van onze winkels! Voor ieders veiligheid moeten we wel wat zaken in acht nemen, we rekenen op je begrip en vertrouwen:

  • We kunnen slechts een beperkt aantal mensen tegelijk binnenlaten, afhankelijk van het aantal aanwezige HiFi Klubben medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat iedere bezoeker, ongestoord, alle aandacht krijgt!
  • Kom zoveel mogelijk alleen of met je partner en laat je kinderen thuis.
  • Houd in de winkel gepaste afstand tot elkaar: minimaal 1,5 meter.
  • Betaal digitaal, dus met pinpas of telefoon.
  • Vertoon je ziekteverschijnselen bestel dan alsjeblieft via onze webshop – 24/7 bereikbaar.

Draagplicht mondkapjes in onze winkels
In verband met de aangescherpte maatregelen van 30 september verzoeken we je dringend een niet medisch mondkapje te dragen tijdens je bezoek aan onze winkels.

Producten en levering zoals gewoonlijk
We hebben een grote voorraad met veel verschillende artikelen. Deze kunnen nog steeds in de winkels gekocht worden, of worden thuisbezorgd. Ook al is dit een ongebruikelijke situatie, je hoeft zeker niet te wachten met het bestellen van je favoriete TV of Hifi-systeem. Bezoek gerust een HiFi Klubben winkel, bestel online of neem contact op met onze klantenservice - wij staan klaar om je te helpen!

Contactloze bezorging door PostNL en DHL
Pakketten die door PostNL en DHL worden bezorgd worden contactvrij afgeleverd. Hiervoor houdt de bezorger 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Daarnaast vraagt de bezorger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en worden deze genoteerd in het handtekeningveld. Het pakket zal hij klaarzetten zodat deze hierna contactloos in ontvangst kan worden genomen. 

Aangepaste bezetting en openingstijden van de winkels
Vanwege de situatie hebben we een aangepaste bezetting en speciale openingstijden in onze winkels. Medewerkers met een lichte verkoudheid blijven natuurlijk thuis, en om te helpen met uitdagingen rondom kinderopvang en dergelijke passen we de openingstijden lokaal voor elke winkel aan. Zo houden we de winkels open waarbij we rekening houden met zowel onze klanten als onze medewerkers. Hieronder vind je onze actuele openingstijden.

>> Bekijk hier de actuele openingstijden <<

Boek een demonstratie
Wil je een bepaald product in alle rust ervaren of vergelijken met andere alternatieven, dan staan wij klaar om een persoonlijke demonstratie te geven. Neem contact op met de winkel naar keuze voor een vrijblijvende demonstratie.