Skip to content

Draadloos surroundgeluid met Bluesound

Nu kun je ook genieten van Bluesound-surroundgeluid. Sluit twee draadloze achterluidsprekers aan op de POWERNODE 21 of PULSE SOUNDBAR 2i – en je TV krijgt een totaal nieuwe dimensie!

Bluesound is een gebruiksvriendelijk en draadloos muzieksysteem met een bijzonder goed geluid. En nu is dit systeem geüpgraded met een surroundfunctie! Dus als je de nieuwe HDMI-versie van de POWERNODE 2i of PULSE SOUNDBAR 2i hebt, kun je de woonkamer omtoveren in een echte bioscoopzaal.

Als je twee discrete, draadloze PULSE FLEX 2i’s toevoegt als achterluidsprekers, krijg je een mooi surroundeffect met geluid van de voor- en achterkant – voor films, series en games. Bijna hetzelfde als in de bioscoop, maar dan veel eenvoudiger en handiger.

Hoewel het geen echte 7-kanaals home-cinema is, ben je met deze oplossing een heel eind op de goede weg. En het is zo compact en discreet dat het in elk interieur past. Alles werkt vanzelf, zonder moeilijke installatie, grote apparaten en lelijke kabels over de hele vloer. Wat wil je nog meer?

Wij hebben een aantal Bluesound-surroundsystemen voor je samengesteld. Nu kun je dus geld besparen, of je al Bluesound hebt of niet.