Skip to content
Bang & Olufsen
Draadloze koptelefoon

Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen

€ 499,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Geniet van je vrijheid met een exclusieve, draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC en touchbediening. Prachtig geluid en een ontwerp van topniveau.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&O Beoplay H9 (Gen 3) – exclusieve, draadloze over-ear hifi-hoofdtelefoon met noise-cancellation (ANC), touchbediening en een schitterende finish

De Beoplay H9 is de meest exclusieve hoofdtelefoon van B&O. Hiermee kun je je favoriete muziek afspelen met een schitterende, draadloze kwaliteit, een iconisch ontwerp, schitterende materialen en actieve noise-cancellation (ANC) die omgevingsgeluiden effectief tegenhoudt. Bovendien heeft deze 3e generatie een aparte knop voor voice-control, waardoor je deze functie heel snel kunt activeren (Siri, Alexa, Google Assistant).*

Je regelt alles met de geniale touchfunctie op de rechteroorschelp. Het hele aluminiumoppervlak werkt als één groot touchpanel, waarmee je het volume kunt regelen, nummers kunt kiezen, de telefoon kunt opnemen en ANC aan en uit kunt zetten. Heel gebruiksvriendelijk en veel handiger dan blind zoeken naar piepkleine knopjes, zoals bij veel andere draadloze hoofdtelefoons.

Met andere woorden, de Beoplay H9 geeft je maximale vrijheid zonder compromissen! Het is een uitstekende en goed klinkende Bluetooth-hoofdtelefoon waar je nog jarenlang plezier van hebt!

De Beoplay H9 is verkrijgbaar in het zwart (Black) en grijs/bruin (Argilla Bright).

* Voice-assistant afhankelijk van je telefoon

Topkwaliteit – altijd en overal

Net als de andere producten van B&O heeft de Beoplay H9 een mooi, exclusief en stevig ontwerp. Hij is gemaakt van geborsteld aluminium en echt leer, zodat je hem bijna wel moet zien en aanraken! En als je hem wilt meenemen in het bijgeleverde etui, kun je de oorschelpen 90 graden draaien, zodat hij platter wordt en minder ruimte in beslag neemt.

Heb je een Android-smartphone met aptX-ondersteuning, dan kun je met dit nieuwe formaat luisteren naar Bluetooth met bijna-CD-kwaliteit. De Beoplay H9 ondersteunt ook Apple AAC, zodat je zeker weet dat je de allerbeste draadloze kwaliteit uit je smartphone, tablet of computer haalt – of je nu Apple iOS, Android, Mac, PC of iets heel anders hebt.

De geïntegreerde accu heeft een gebruiksduur van 25 uur, zodat je de Beoplay H9 de hele dag kunt blijven gebruiken – met actieve Bluetooth en ANC. Hij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB-C-kabel, en als je stroom wilt besparen of de Beoplay H9 in een vliegtuig wilt gebruiken, kun je hem ook gebruiken samen met de bijgeleverde mini-jack-kabel. In tegenstelling tot een aantal andere modellen werkt de Beoplay H9 ook zonder accu, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten.


Accessoires voor de Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen

Technische specificaties

Frequentiebereik20-20.000 Hz
Gevoeligheid93 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Impedantie passief20 ohm
Bluetooth-versieJa - 4.2 ( aptX )