Skip to content
AudioQuest Wildcat Signaalkabel

AudioQuestWildcatSignaalkabel (set)

Deze schitterende signaalkabel is helemaal geoptimaliseerd voor draaitafels en haalt het maximale uit vinyl.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Wildcat – de perfecte signaalkabel voor draaitafels

De Wildcat is een hoogwaardige signaalkabel die speciaal ontwikkeld is voor draaitafels. Als je investeert in een goede kabel, merk je vaak dat het geluid ook echt een stuk beter klinkt dan met een standaardkabel. Het signaal dat uit een draaitafel komt is namelijk extreem zwak en dus extra gevoelig voor storingen en andere bijwerkingen van slechte kabels.

De Wildcat heeft een stevige, exclusieve constructie met een minimaal signaalverlies. AudioQuest heeft namelijk alle geleiders verzameld in één buitenkabel, wat het ontwerp veel eenvoudiger heeft gemaakt en minder materiaal vergt.

De kabel is bovendien voorzien van massieve geleiders van PSC-koper (Perfect-Surface Copper), dat een ultraglad, gepolijst oppervlak heeft. Dit zorgt voor optimale signaaloverdracht op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

De Wildcat is een uitstekende oplossing voor echte vinylfreaks die binnen hun budget willen blijven. Verkrijgbaar met een lengte van 1,5 meter.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Compatibel met CAT 7Ja