Skip to content

AudioQuestWater (XLR)Signaalkabel (set)

Hypergeavanceerde signaalkabel voor echte audiofiele installaties. Geleiders van ultrazuiver PSC+-koper, verkrijgbaar met RCA en XLR.
set€ 849,00
Niet in voorraad. Verwacht: woensdag 28 juni 2023
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Water – exclusieve signaalkabel voor high-end installaties

De Water is het instapmodel van de exclusieve Elements-serie. Een erg geavanceerde drievoudig gebalanceerde kabel die, net als de duurdere modellen, gebruikmaakt van het unieke 72V DBS-systeem (Dielectic Bias System) van AudioQuest. DBS creëert een elektrostatisch veld dat de isolatie ‘verzadigt’, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen.

De geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect Surface Copper+) hebben een oppervlak dat zo extreem zuiver en gelijkmatig is dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering. De Water is ook voorzien van AirTube-isolatie. Dit houdt in dat de afzonderlijke geleiders omgeven worden door een buis van polyetheen, waarbij gebruik is gemaakt van de uitstekende eigenschappen die lucht heeft als elektrisch isolatiemateriaal.

De unieke AudioQuest NDS-isolatie (Noise Dissipation System) bestaat uit zes lagen en beschermt het signaal tegen RF-straling van buitenaf. Hij heeft stekkers van extra zuiver, verzilverd koper (Hanging Silver) en nog veel, veel meer.

Je kunt de Water bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een high-end systeem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een goede DAC naar een RIAA-trap te sturen, of andersom.

De AudioQuest Water is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa