Skip to content
AudioQuest
Luidsprekerkabel

AudioQuest SLiP XTRM 14/4

€ 55,00Meter
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Een serieuze luidsprekerkabel voor inbouwoplossingen, bijv. om door buizen te trekken. 4 geleiders van LGC en PSC, verkrijgbaar per strekkende meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest SLiP XTRM 14/4 – luidsprekerkabel met 4 geleiders voor inbouwoplossingen

  • Glad en flexibel, kan eenvoudig door buizen worden getrokken
  • Veel combinatiemogelijkheden
  • 4 semi-massieve 14 AWG-geleiders (2,08 mm2) van 37% LGC en 63% PSC
  • Relatief compact formaat
  • Verkrijgbaar per strekkende meter, zonder stekkers
  • Certificatie: Voldoet aan de brandeisen van NEC CL3 en CEC FT4

De SLiP XTRM 14/2 is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Hij klinkt erg goed en kan heel eenvoudig door buizen worden getrokken. Dankzij de vier geleiders kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken – ook als gewone luidsprekerkabel.

Je kunt de SLiP XTRM 14/4 bijvoorbeeld gebruiken voor bi-wiring, of je combineert de geleiders tot een robuuste kabel van 2 x 4,16 mm2. Dat kan handig zijn als je kabels over lange afstand wilt leggen en dus extra koper nodig hebt om het signaalverlies te compenseren.

Of als je een eindversterker in een aparte techniekruimte hebt, en plafondluidsprekers in verschillende kamers. Dan trek je één kabel van de versterker naar de eerste kamer en vervolgens splits je de kabel in tweeën, zodat het tweede deel doorloopt naar de tweede kamer.

De perfecte combinatie van LGC en PSC

De geleiders van de SLiP XTRM 14/4 bestaan uit een combinatie van 37% LGC (Long-Grain Copper) en 63% PSC (Perfect-Surface Copper) met minimale verontreiniging en een mooi, helder geluid.

Om de kabel zo flexibel mogelijk te maken, heeft AudioQuest een aantal dunnere geleiders gebruikt (Semi-Solid Concentric Packed) in plaats van één massieve geleider, wat normaal gesproken wordt gedaan om de vervorming zoveel mogelijk te beperken. De geleiders zijn echter nog steeds een stuk dikker dan die van echte multicore-kabels.

De AudioQuest SLiP XTRM 14/4 is verkrijgbaar per strekkende meter.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Accessoires voor de AudioQuest SLiP XTRM 14/4

Technische specificaties

AWG14
Geleideroppervlak2,08 mm2

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0