Skip to content
AudioQuest
Luidsprekerkabel

AudioQuest SLiP 14/4 DB

€ 14,00Meter
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
Een serieuze luidsprekerkabel voor inbouwoplossingen, bijv. als je een kabel door buizen wilt laten lopen. 4 LGC-geleiders, per strekkende meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest SLiP 14/4 – luidsprekerkabel met 4 geleiders voor inbouwoplossingen

  • Glad en flexibel, kan eenvoudig door buizen worden getrokken
  • Veel combinatiemogelijkheden
  • 4 semi-massieve 14 AWG-geleiders (2,08 mm2) van ultrazuiver LGC (Long-Grain Copper)
  • Relatief compact formaat
  • Verkrijgbaar per strekkende meter, zonder stekkers

De SLiP 14/4 is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Hij klinkt zeer goed en is heel eenvoudig door buizen te trekken. Dankzij de vier geleiders kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken – ook als gewone luidsprekerkabel. 

Je kunt de SLiP 14/4 bijvoorbeeld gebruiken voor bi-wiring, of je combineert de geleiders tot een robuuste kabel van 2 x 4,16 mm2. Dat kan handig zijn als je kabels over lange afstand wilt leggen en dus extra koper nodig hebt om het signaalverlies te compenseren. 

Of als je een eindversterker in een aparte techniekruimte hebt, en plafondluidsprekers in twee verschillende kamers. Dan trek je één kabel van de versterker naar de eerste kamer en vervolgens splits je de kabel in tweeën, zodat het tweede deel doorloopt naar de andere kamer. 

Geleiders van ultrazuiver LGC-koper 

De geleiders van de SLiP 14/4 zijn gemaakt van ultrazuiver LGC-koper (Long-Grain Copper). Om de kabel zo flexibel mogelijk te maken, heeft AudioQuest een aantal dunnere geleiders gebruikt (Semi-Solid Concentric Packed) in plaats van één massieve geleider, wat de gangbare oplossing is om vervorming zoveel mogelijk te beperken. De geleiders zijn echter nog steeds een stuk dikker dan die van echte multicore-kabels.

De AudioQuest SLiP 14/4 is verkrijgbaar per strekkende meter. 

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Accessoires voor de AudioQuest SLiP 14/4 DB

Technische specificaties

AWG14
Geleideroppervlak2,08 mm2