Skip to content

AudioQuestEvergreenMini-jack-kabel

Mooie, compacte signaalkabel met stevige mini-jack pluggen. Elegante oplossing met mooie technologie en uitstekende prestaties.
stuk€ 79,00
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 16 april 2023
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Evergreen – goede, compacte en elegante mini-jack signaalkabel

De Evergreen is een mooie analoge signaalkabel met een compact ontwerp en buitengewoon goed geluid voor weinig geld. AudioQuest heeft namelijk alle geleiders verzameld in één buitenkabel, wat het ontwerp vereenvoudigt en waardoor er minder materiaal nodig is.

De geleiders zijn gemaakt van hoogwaardig LGC-koper, dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten.  De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

Je kunt de Evergreen bijvoorbeeld gebruiken om het muzieksignaal van een tablet, smartphone, PC of laptop door te sturen naar je versterker, portable speaker of autoradio. Dankzij het compacte en elegante ontwerp is de Evergreen bijzonder geschikt voor plaatsen waar je kabels niet mogen opvallen, bijv. als je installatie volledig zichtbaar op een plank aan de muur staat.

De AudioQuest Evergreen is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Highlights

  • Compact en elegant ontwerp met L-/R-kabels in één buitenkabel
  • Geleiders van massief LGC-koper ( Solid Long-Grain Coppe r)
  • Kouddrukgelaste stekkers van zuiver koper
  • Vergulde contactoppervlakken
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System)

Technische specificaties

Kabellengte (m)0,6