Skip to content
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C

€ 199,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 14 juli 2024
Exclusieve USB-C kabel met geavanceerde technologie. Alle details blijven 100% intact als je de muziek op je computer afspeelt via USB-C.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C – serieuze USB-kabel voor serieuze installaties

 • Exclusieve LGC-geleiders van koper, verzilverd met 5% zilver
 • Drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt tegen RF-straling
 • Verzilverde contactoppervlakken (Direct Silver)
 • Stekkers van zuiver koper
 • Robuuste constructie

De AudioQuest Carbon USB-C to USB-C is een serieuze USB-kabel met een uitstekende signaaloverdracht. USB-C is de standaard op een reeks nieuwe apparaten, zoals de MacBook, Android-apparaten, nieuwere computers enz. Met deze kabel kun je gegevens heen en weer kopiëren tussen deze apparaten, of muziek afspelen via D/A-converters en een koptelefoon met USB-C-poort.

De massieve geleiders van LGC-koper zijn verzilverd met vier keer zoveel zilver als de meer betaalbare Cinnamon-serie. Een drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen externe RF-straling. De robuuste metalen stekkers hebben verzilverde contactoppervlakken voor optimale geleiding (Direct Silver). Een serieuze USB-kabel die perfect past bij zeer kritische gebruikers.

De AudioQuest Carbon USB-C to USB-C is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

USB-kabels van AudioQuest – topkwaliteit voor iedereen

USB-kabels worden gebruikt om digitale geluidssignalen vanaf een PC of Mac door te geven aan een externe D/A-converter (DAC) of een versterker met digitale ingangen. Met een hoge-resolutiemuziekbestand (evt. 24-bit HD-formaat) en een goede USB-kabel kun je een geluidskwaliteit krijgen die vergelijkbaar is met de beste CD-spelers die er verkrijgbaar zijn.

Het grootste probleem met USB-kabels is dat er voorkomen moet worden dat het signaal ‘uitgesmeerd’ wordt en dat er vervorming in de digitale tijdbasis ontstaat, ook wel jitter-ruis genoemd. Jitter is een ramp voor de allerkleinste details in je muziek en dus ook voor een luchtige, driedimensionale weergave.

Het ontwerp van de USB-kabels van AudioQuest minimaliseert de vervorming over een enorme bandbreedte, waardoor je kunt genieten van een optimale geluidskwaliteit. AudioQuest heeft verschillende series USB-kabels ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusieve LGC-geleiders van koper, verzilverd met 5% zilver
 • Drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt tegen RF-straling
 • Verzilverde contactoppervlakken (Direct Silver)
 • Stekkers van zuiver koper
 • Robuuste constructie

Tegens

 • Geen 72V Dielectric Bias System

Accessoires voor de AudioQuest Carbon USB-C to USB-C

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa
IsolatieJa
DirectioneelNee
Dielectric-Bias SystemJa

Aanbevolen producten