Skip to content
Argon Audio WMM Flat 1 Muurbeugel voor TV

Argon AudioWMM Flat 1Muurbeugel voor TV

Een flatscreen ziet er het mooist uit als hij vlak tegen de muur hangt. Geschikt voor 40” tot 65” TV’s, en met toegang tot alle in- en uitgangen.
Bespaar€ 20,00
stuk(s)€ 49,00
Van€ 69,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon WMM Flat 1 – VESA-ophangsysteem voor ultraplatte TV’s

De WMM Flat 1 is een solide VESA-ophangsysteem voor ultraplatte flatscreens. Hij is compatibel met bijna alle modellen van 40 tot 65” en je kunt bovendien altijd bij de in- en uitgangen van de TV. De afstand tot de muur is slechts 20 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijk genoeg ruimte heeft voor ventilatie.

Je hebt toegang tot de in- en uitgangen van de TV door de onderkant van het scherm een beetje te kantelen en vast te zetten met de twee steuntjes aan de zijkant van het ophangsysteem. Vervolgens sluit je de benodigde kabels aan, klapt de steuntjes weer in en klaar is Kees! Gemakkelijk, slim en elegant!

De WMM Flat 1 is helemaal wit, dezelfde kleur als de meeste binnenmuren – je ziet er dus helemaal niets van als hij achter de TV gemonteerd is. En bovendien zijn alle gaten al voorgeboord, waardoor je het systeem in één keer kunt monteren.

De WMM Flat 1 is verkrijgbaar in het wit. Hij wordt geleverd met schroeven in verschillende diktes en lengtes, zodat bijna elke TV meteen kan worden opgehangen.

Let op: dit is een VESA-ophangsysteem dat past bij alle flatscreens met de aangegeven afmetingen, gewichten en VESA-montageopeningen. Denk er wel aan dat eventuele aansluitingen aan de achterkant van de TV of andere eigenschappen speciale eisen kunnen stellen aan het ophangsysteem.

Meer afbeeldingen van de Argon Audio WMM Flat 1

Argon Audio WMM Flat 1 Muurbeugel voor TV

Technische specificaties

Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee
Geïntegreerde waterpasNee
Max. draagvermogen35 kg