Skip to content
Argon Audio
TV-beugel

Argon Audio WMM Flat 1

€ 35,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Een flatscreen ziet er het mooist uit als hij vlak tegen de muur hangt. Geschikt voor 40” tot 65” TV’s, en met toegang tot alle in- en uitgangen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon WMM Flat 1 – VESA-ophangsysteem voor ultraplatte TV’s

De WMM Flat 1 is een solide VESA-ophangsysteem voor ultraplatte flatscreens. Hij is compatibel met bijna alle modellen van 40 tot 65” en je kunt bovendien altijd bij de in- en uitgangen van de TV. De afstand tot de muur is slechts 20 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijk genoeg ruimte heeft voor ventilatie.

Je hebt toegang tot de in- en uitgangen van de TV door de onderkant van het scherm een beetje te kantelen en vast te zetten met de twee steuntjes aan de zijkant van het ophangsysteem. Vervolgens sluit je de benodigde kabels aan, klapt de steuntjes weer in en klaar is Kees! Gemakkelijk, slim en elegant!

De WMM Flat 1 is helemaal wit, dezelfde kleur als de meeste binnenmuren – je ziet er dus helemaal niets van als hij achter de TV gemonteerd is. En bovendien zijn alle gaten al voorgeboord, waardoor je het systeem in één keer kunt monteren.

De WMM Flat 1 is verkrijgbaar in het wit. Hij wordt geleverd met schroeven in verschillende diktes en lengtes, zodat bijna elke TV meteen kan worden opgehangen.

Let op: dit is een VESA-ophangsysteem dat past bij alle flatscreens met de aangegeven afmetingen, gewichten en VESA-montageopeningen. Denk er wel aan dat eventuele aansluitingen aan de achterkant van de TV of andere eigenschappen speciale eisen kunnen stellen aan het ophangsysteem.

Accessoires voor de Argon Audio WMM Flat 1

Technische specificaties

Max. draagvermogen35 kg
Geïntegreerde waterpasNee
Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee

Recensies


4.8
12 recensies
5
10
4
2
3
0
2
0
1
0
Christian
Denemarken
4/1/2024

Super muurbeugel

Christian
Denemarken
Kenneth
Denemarken
3/7/2024
Kenneth
Denemarken
Alex
Nederland
3/7/2024
Alex
Nederland
Edwin
Nederland
3/4/2024
Edwin
Nederland
Elenor
Zweden
2/15/2024
Elenor
Zweden

Aanbevolen producten