Skip to content
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO2

€ 199,00stuk
Licht Essenhout
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Compacte en mooie DAB-radio met een indrukwekkend goed geluid. Geïntegreerde Bluetooth voor streaming via je smartphone.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon RADIO2 – veelzijdige radio met DAB+, FM, goed geluid en Bluetooth-streaming via smartphone

De RADIO2 is de luxe versie van de populaire DAB-radio’s van Argon Audio. In tegenstelling tot het basismodel beschikt hij over Bluetooth, zodat je heel eenvoudig je favoriete muziek kunt streamen vanaf je smartphone enz. En hij is verkrijgbaar met een mooie, witte finish.

Dankzij die geïntegreerde Bluetooth-functie is de RADIO2 een echt universele radio. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om naar je favoriete radiozenders te luisteren, kun je in principe afspelen wat je wilt via je telefoon, dus ook streamingservices zoals Spotify, TIDAL, YouTube enz. Zo kun je deze tafelradio ook gebruiken als draadloze Bluetooth-luidspreker, en dat is absoluut een groot pluspunt om rekening mee te houden.

Een echt universele oplossing

Op de voorkant van de RADIO2 vind je een heldere en elegante OLED-display, de nodige knoppen en twee gloednieuwe fulltone-luidsprekers, voor heel overtuigend geluid, zeker als je het vergelijkt met concurrerende producten in deze prijsklasse. Via de mini-jack-ingang kun je bijvoorbeeld je smartphone aansluiten via een kabel, om ervoor te zorgen dat je accu langer meegaat. Ook kun je hiermee de RADIO2 aansluiten op een stationaire installatie en in stijl genieten van DAB-radio. En wil je even ongestoord met je hoofdtelefoon luisteren, dan kun je die er natuurlijk ook op aansluiten.

Gemakkelijk te bedienen

De RADIO2 is supereenvoudig te bedienen. Druk op auto-tune en alle beschikbare DAB-zenders worden razendsnel ingelezen. Op de DAB-band zoek je naar zenders door middel van hun naam en niet op hun frequentie, die je toch altijd weer vergeet – erg handig! Je kunt je favoriete DAB- en FM-zenders opslaan (presets) zodat ze altijd gemakkelijk te vinden zijn. En dankzij RDS/RadioText kun je na het inlezen ook de naam van de FM-zenders zien, als ze deze functie ondersteunen.

Klokradio en alarm

Wil je lekker in slaap vallen en wakker worden met je favoriete muziek of het allerlaatste nieuws? Geen probleem – de RADIO2 maakt je wakker met radio of een alarmsignaal. Je kunt het alarm ook in de keuken gebruiken, zodat je precies weet wanneer je de kalkoen uit de oven moet halen. Je leest de tijd af op de duidelijke display, waarop je ook andere informatie kunt laten zien: programma’s, titel/artiest van het huidige nummer enz.

Accessoires voor de Argon Audio RADIO2

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerNee
Type radioDAB, FM

Recensies


4.6
13 recensies
5
10
4
1
3
2
2
1
1
1

Aanbevolen producten