Skip to content
Argon Audio Leather Mat 1 Draaitafelaccessoires

Argon AudioLeather Mat 1Draaitafelaccessoires

Met deze stemmige, zwarte platenmat houd je stof, statische elektriciteit en resonanties onder controle. Geschikt voor alle draaitafels.
stuk€ 39,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Leather Mat 1 – antistatische en resonantiedempende platenmat

De Leather Mat 1 is een antistatische en resonantiedempende platenmat waarmee je de vilten of rubberen platenmat die meestal bij draaitafels wordt meegeleverd, kunt vervangen. Leer is een materiaal dat zeer geschikt is voor een platenmat.

Leer, een goede keuze Gewone platenmatten gaan dicht tegen de plaat en het draaiplateau zitten, maar vanwege de statische elektriciteit trekken ze stof aan dat dan weer op de platen terechtkomt. Vilt is bovendien niet erg geschikt om resonanties en vibraties van metalen draaiplateaus te dempen.

En dikke rubberen matten dempen platen weer te veel, en houden met hun isolerende eigenschappen ook statische elektriciteit vast – op de platen, dus net waar je het niet wilt hebben.

Leer dempt resonanties, houdt stof weg en gaat statische elektriciteit tegen. En dat alles laat je platen hoorbaar beter klinken, zelfs als je een goedkopere draaitafel hebt. Het zwarte leer is stemmig en elegant, zodat je mooie draaitafel alle aandacht blijft trekken.

De Leather Mat 1 is verkrijgbaar in het zwart.

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)0,2
Gewicht (kg)0,1
Gewicht verpakking (kg)0,18
Hoogte verpakking (cm)34
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)31,5

Accessoires voor de Argon Audio Leather Mat 1