Skip to content
Argon Audio Leather Mat 1 Draaitafelaccessoires

Argon AudioLeather Mat 1Draaitafelaccessoires

Met deze stemmige, zwarte platenmat houd je stof, statische elektriciteit en resonanties onder controle. Geschikt voor alle draaitafels.
stuk(s)€ 39,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Leather Mat 1 – antistatische en resonantiedempende platenmat

De Leather Mat 1 is een antistatische en resonantiedempende platenmat waarmee je de vilten of rubberen platenmat die meestal bij draaitafels wordt meegeleverd, kunt vervangen. Leer is een materiaal dat zeer geschikt is voor een platenmat.

Leer, een goede keuze Gewone platenmatten gaan dicht tegen de plaat en het draaiplateau zitten, maar vanwege de statische elektriciteit trekken ze stof aan dat dan weer op de platen terechtkomt. Vilt is bovendien niet erg geschikt om resonanties en vibraties van metalen draaiplateaus te dempen.

En dikke rubberen matten dempen platen weer te veel, en houden met hun isolerende eigenschappen ook statische elektriciteit vast – op de platen, dus net waar je het niet wilt hebben.

Leer dempt resonanties, houdt stof weg en gaat statische elektriciteit tegen. En dat alles laat je platen hoorbaar beter klinken, zelfs als je een goedkopere draaitafel hebt. Het zwarte leer is stemmig en elegant, zodat je mooie draaitafel alle aandacht blijft trekken.

De Leather Mat 1 is verkrijgbaar in het zwart.

Technische specificaties

KleurZwart