Skip to content
Argon Audio
Radio

Argon Audio DAB adapter3

€ 99,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Slimme, compacte en betaalbare oplossing om je installatie te upgraden met DAB/Digital Radio+-radio.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon DAB Adapter3 – eenvoudige en slimme DAB/Digital Radio+ op je installatie

De Argon DAB Adapter3 is een slimme radio-oplossing, voor wie niet wil investeren in een full-size tuner. Hij biedt een complete DAB-radio met mooie kleurendisplay, presets, een klok en veel andere functies – je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de versterker of receiver. De DAB Adapter3 is de ideale oplossing als de FM-band gesloten is en je stationaire FM-tuner dus niet meer werkt.

Hij ondersteunt uiteraard het nieuwe DAB+-formaat (in Nederland Digital Radio+) en er wordt een afstandsbediening meegeleverd, zodat je zonder ruis en gewoon vanuit je luie stoel van je favoriete radiozenders kunt genieten, zonder afhankelijk te zijn van een netwerk, zoals bij muziekstreamers en internetradio. Wil je graag DAB-radio op je installatie, met een goed geluid en zonder dat het al te ingewikkeld wordt, dan ligt de keuze voor de DAB Adapter3 voor de hand.

Verkrijgbaar in het zwart.

Argon DAB Adapter3 – eenvoudig je installatie upgraden met digitale radio De Argon Adapter3 is supereenvoudig te bedienen. Druk op auto-tune en alle beschikbare DAB-zenders worden razendsnel ingelezen. Op de DAB-band zoek je naar zenders op hun naam, en niet op hun frequentie – die je toch altijd weer vergeet. Erg handig! Je kunt zes favoriete zenders instellen (presets), waarna je ze altijd binnen handbereik hebt.

Klokradio en alarm Wil je lekker in slaap vallen en wakker worden met je favoriete muziek of het allerlaatste nieuws? Heb je een receiver of versterker met 12V trigger-in, dan kun je de DAB Adapter3 zo instellen dat hij de installatie inschakelt en je wekt met de radio of een alarmsignaal. De tijd staat aangegeven op de duidelijke display, die ook andere informatie kan laten zien: programma’s, titel/artiest van het huidige nummer, enz.

Een slim en serieus hifi-product De DAB Adapter3 is een serieus hifi-product en bij Hi-Fi Klubben vinden we het belangrijk dat de functionaliteit aansluit bij een echte kwaliteitsinstallatie. Daarom heeft hij ook een optische digitale uitgang, zodat het signaal niet onnodig omgezet hoeft te worden naar analoog, wat de geluidskwaliteit altijd verslechtert. Je krijgt ook een gewone antenne-ingang met F-aansluiting om een externe antenne aan te sluiten als je ergens woont waar het DAB-signaal te zwak is.

DAB – heldere en ruisvrije digitale radio DAB – Digital Audio Broadcasting – is hetzelfde als digitale radio. Met DAB krijg je heldere en ruisvrije digitale radio en toegang tot eindeloos veel radiozenders in verschillende genres: nieuws, sport, rock, klassiek, jazz, hiphop enz. DAB-radio kan ook extra informatie bevatten over de artiesten, titels, de uitgezonden resolutie enz.

Accessoires voor de Argon Audio DAB adapter3

Technische specificaties

AfstandsbedieningJa
Type radioDAB, DAB +