Skip to content
Argon Audio
D/A-converter

Argon Audio nanoDAC

€ 49,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Supercompacte D/A-converter die het digitale geluid van een TV of Apple TV heel eenvoudig doorstuurt naar de installatie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon nanoDAC – supercompacte D/A-converter om digitaal geluid van TV of Apple TV af te spelen op je installatie

De Argon nanoDAC is een supercompacte D/A-converter die het digitale geluid van de TV, Apple TV enzovoorts heel eenvoudig doorstuurt naar je installatie. Hij is heel betaalbaar en ongeveer even groot als een luciferdoosje, zodat je hem heel gemakkelijk achter je installatie kunt leggen. En hij klinkt natuurlijk bijzonder goed!

Schitterende oplossing voor analoge installaties Tegenwoordig hebben de meeste TV's alleen nog maar een digitale, optische uitgang. Dat is allemaal leuk en aardig als je de gelukkige eigenaar bent van een surroundreceiver of een moderne installatie met een optische ingang. Maar als dat niet zo is, heb je een D/A-converter (DAC) nodig om het digitale geluid om te zetten naar een analoog signaal dat je installatie begrijpt.

En de nanoDAC is zo ongeveer de handigste en compactste DAC die er bestaat. Hij is speciaal ontwikkeld om dit probleem op te lossen – en als hij eenmaal is aangesloten tussen de TV en je installatie, kun je hem wegleggen, vergeten en vooral genieten van het schitterende geluid.

De nanoDAC wordt gevoed via USB, dus als de TV een gewone USB-aansluiting heeft – en dat is meestal zo – kun je de nanoDAC hierop aansluiten. Of je kunt een gewone USB-voeding gebruiken – misschien heb je er nog één liggen ergens, van je oude mobiel bijvoorbeeld. Of je koopt er één – zo duur zijn die dingen niet.

De nanoDAC is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief optische- en USB-kabel.

Accessoires voor de Argon Audio nanoDAC

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerNee
D/A-conversie audio24-bit/192kHz

Recensies


4.8
35 recensies
5
30
4
4
3
1
2
0
1
0
Knut
Noorwegen
Gisteren
Knut
Noorwegen
Jon
Noorwegen
Gisteren
Jon
Noorwegen
Henrik
Denemarken
4/13/2024
Henrik
Denemarken
Lars
Zweden
4/11/2024

Het werkt perfect. Plus ook omdat er kabels worden meegeleverd en dat ik hem heb kunnen aansluiten op de usb-aansluiting van een nieuw gekochte tv.

Lars
Zweden
Ronald
Nederland
4/9/2024

Werkt prima

Ronald
Nederland