Skip to content

Argon AudionanoDACD/A-converter

Supercompacte D/A-converter die het digitale geluid van een TV of Apple TV heel eenvoudig doorstuurt naar de installatie.
stuk€ 49,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon nanoDAC – supercompacte D/A-converter om digitaal geluid van TV of Apple TV af te spelen op je installatie

De Argon nanoDAC is een supercompacte D/A-converter die het digitale geluid van de TV, Apple TV enzovoorts heel eenvoudig doorstuurt naar je installatie. Hij is heel betaalbaar en ongeveer even groot als een luciferdoosje, zodat je hem heel gemakkelijk achter je installatie kunt leggen. En hij klinkt natuurlijk bijzonder goed!

Schitterende oplossing voor analoge installaties Tegenwoordig hebben de meeste TV's alleen nog maar een digitale, optische uitgang. Dat is allemaal leuk en aardig als je de gelukkige eigenaar bent van een surroundreceiver of een moderne installatie met een optische ingang. Maar als dat niet zo is, heb je een D/A-converter (DAC) nodig om het digitale geluid om te zetten naar een analoog signaal dat je installatie begrijpt.

En de nanoDAC is zo ongeveer de handigste en compactste DAC die er bestaat. Hij is speciaal ontwikkeld om dit probleem op te lossen – en als hij eenmaal is aangesloten tussen de TV en je installatie, kun je hem wegleggen, vergeten en vooral genieten van het schitterende geluid.

De nanoDAC wordt gevoed via USB, dus als de TV een gewone USB-aansluiting heeft – en dat is meestal zo – kun je de nanoDAC hierop aansluiten. Of je kunt een gewone USB-voeding gebruiken – misschien heb je er nog één liggen ergens, van je oude mobiel bijvoorbeeld. Of je koopt er één – zo duur zijn die dingen niet.

De nanoDAC is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief optische- en USB-kabel.

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
D/A-conversie audio24-bit/192kHz
TimerNee

Recensies


4.7
24 recensies
5
18
4
5
3
1
2
0
1
0
Yvo
Nederland
5/20/2023

Zeer goed advies gekregen.oude geluidsinstallatie geeft nu het geluid van de nieuwe smart TV prima weer op mijn oude boxen.

Yvo
Nederland
Wessel
Nederland
5/5/2023

Werkt direct. Kabels aansluiten, klaar.

Wessel
Nederland
Else
Denemarken
4/24/2023
Else
Denemarken
Harald
Noorwegen
4/16/2023
Harald
Noorwegen
Sven-Eric Sjöberg
Zweden
4/15/2023
Sven-Eric Sjöberg
Zweden

Accessoires voor de Argon Audio nanoDAC